Change Delivery Manager bij BCM Global

  • Maarssen
  • Change & Technology
  • €6100-6950 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur.
  • Vaste vacature
  • Hbo, Wo
Video

Als Change Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor de oplevering van alle wijzigingen in het platform van BCMGlobal. Je bewaakt de kwaliteit en voortgang continu. Wendbaarheid is daarin essentieel. Jij weet als geen ander hoe je systemen en teams daarop inricht. Daarin houd je oog voor de organisatie en je collega’s. Je gaat tenslotte voor een totaaloplossing.  

Als Change Delivery Manager neem je deel in het Management Team van Change & Technology. Je realiseert strategische doelstellingen met betrekking tot de wendbaarheid en configureerbaarheid van de organisatie en bent belangrijk in het realiseren van klantbehoeftes. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een succesvolle ISAE-certificering. 

Het werk wat je doet

- Je speelt een cruciale rol in de doorontwikkeling van het servicing platform en alle daaraan verbonden technologie. De prioritering wordt vastgesteld door de Business in samenspraak met de Product Owner. De realisatie van alle wensen is jouw belangrijkste werkgebied.

- Naast de operationele verantwoordelijkheid over de delivery operations ben je verantwoordelijk voor de strategische doorontwikkeling van delivery processen. Samen met de Product Owner en de Directie bepaal je hoe je daar een systeem op in moet richten. Het inrichten van de processen hieromheen is jouw verantwoordelijkheid. 

- Je geeft dagelijkse leiding aan het Change Team. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de HR-cyclus van het team. Van coaching tot de begeleiding en van werving tot het ziekteverzuim.

- Je organiseert en faciliteert de scrumprocessen. Daarnaast ben je eigenaar van een enkele belangrijke beleidsstukken. Op het moment dat processen verbeterd zijn, dan zorg je ook voor borging binnen de organisatie.  

- Je werkt veel samen met de Product Owner. Je coördineert de releases en bent verantwoordelijk voor de planning aan de hand van de prioriteiten van de Product Owner. Daarnaast bewaak je samen met de Product Owner het supplier management. 

- Je zoekt actief naar de samenwerking met de teams Business Intelligence en Business Support. 

 • Uiteraard ben je goed in het signaleren van procesverbeteringen. Zaken op zijn beloop laten past niet bij jou. Je weet duidelijk en op tijd knelpunten of kansen aan te kaarten bij de stakeholders. Daarin weet je welke taken jezelf op gaat pakken en welke taken je moet delegeren aan collega’s. Daarin is het belangrijk dat je jouw standpunten op een constructieve manier overeind houdt binnen de organisatie. 

  BCM Global is een organisatie die in beweging is en tegelijkertijd staat nog niet alles vast in het beton. Daardoor is er veel ruimte voor initiatief en ideeën. Voor jou én je collega’s. Zo kan het wel eens voorkomen dat een collega een actie in gang heeft gezet zonder dat jij daarvan op de hoogte bent. Uiteraard met de beste bedoelingen. Jij weet hier goed mee om te gaan. Je voelt je niet snel persoonlijk aangevallen en door jouw resultaatgerichtheid kan je dit waarderen. Tegelijkertijd zorg je voor een goede balans in eigen initiatief en acties die wel of niet noodzakelijk zijn voor succes op de lange termijn. 

 • De afdeling Change & Technology bestaat uit meerdere teams: FAST, Close, Business Intelligence, Projectmanagement en Business Support. In totaal bestaat de afdeling uit ongeveer 30 collega’s. Je werkt het meeste samen met business analisten, testers, de product owner en projectmanagers- en leden. 

Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal hypothecaire outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers. BCMGlobal is samen met FlexFront onderdeel van Link Group.

Werken bij BCMGlobal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €6100-6950 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,21 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Thuiswerken Thuiswerken (minimaal 2 dagen op kantoor)
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Je hebt minimaal 7 jaar ervaring binnen de ICT en je hebt ervaring in een leidinggevende rol. Daarnaast heb je ervaring met agile methodiek, technieken en frameworks.
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur.
Lennard van den Brink
Managing partner
t
06 12 87 61 72
e
lennard@rochewood.nl