Een samenwerking met Rochewood

Binnen de insurance en banking branche zetten we ons dagelijks in om projecten en opdrachten tot een succes te maken. Dat doen we met veel plezier, overtuiging en met de juiste inzet van precies die ene professional die nodig is. We zijn trots op wat we doen.

Het vinden van de juiste kandidaat en arbeidsvorm is er niet eenvoudiger op geworden. Het vraagt om creativiteit, een goed netwerk en kennis over de huidige arbeidsmarkt. Rochewood-accountmanagers zijn jouw sparringpartner hierbij, ze adviseren en ondersteunen je. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, vaste vacature of project, wij kunnen je helpen.

Onze focus, werkwijze en organisatie maken dat we nieuwe kansen, ontwikkelingen en inzichten in arbeidsbemiddeling niet alleen zien, maar er ook direct actie op kunnen ondernemen. We staan dus altijd op scherp om je te helpen met de beste (project)oplossing en match.

Bekijk onderstaande testimonials en neem voor een persoonlijke kennismaking contact op met een van onze accountmanagers.