Werkgever en bemiddelaar voor specialisten, recruitmentspecialist voor organisaties in de financiële dienstverlening. Dankzij onze unieke aanpak lossen we wervingsproblematiek op en weten we mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Ook voor jouw organisatie kunnen wij de juiste partner zijn.

Waar we ooit begonnen in het vakgebied verzekeringen, hebben we stapsgewijs vakgebieden toegevoegd. Inmiddels kunnen we onszelf inhoudelijk specialist noemen in de vakgebieden verzekeringen, letselschade, hypotheken en sociale zekerheid. Elke opdracht waar we aan werken is gelieerd aan een van onze vakgebieden. Door te blijven werken vanuit onze specialismen, weten we waar we het vakinhoudelijk over hebben en maken we de juiste match tussen mens en organisatie.
 

  • Als je te maken hebt met uitval van een of meerdere vaste werknemers en een vervangend specialist wilt inhuren.
  • Als je een project wilt opzetten met een duidelijk op te leveren resultaat, zoals een conversie, migratie of pilot en daar tijdelijk een groep specialisten voor nodig hebt.
  • Als je uitstroom voorziet, nog niet zeker weet of vaste vervanging of versterking nodig gaat zijn en liever zou willen starten met het inhuren van een tijdelijke specialist. Ook wel bekend als een flexibele schil.
  • Als je ervaart of voorziet dat het zelf uitzetten van een wervingscampagne niet leidt tot het vinden van de juiste collega, bijvoorbeeld omdat je zelf geen of te weinig recruiters in dienst hebt.
  • Als je liever met één toegewijd partner werkt in plaats van meerdere bureaus die elk hun eigen ding doen.
  • Als je een recruitmentspecialist zoekt die gericht de juiste mensen kan benaderen en daarvoor een uitgebreid netwerk en benodigde middelen beschikt.

Captcha image