Professionals in insurance en banking

Rochewood is een jonge, gedreven organisatie. Door heel Nederland werken we met een enthousiast team van professionals aan uiteenlopende opdrachten in de insurance en banking branche.

Binnen het hechte Rochewood-team zorgen we voor plezier in ons werk, zien we naar elkaar om en delen we onze ervaringen. Wat ons bindt is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn.

Iedereen is uniek en beschikt over een eigen mix van kennis, ervaring, ambities en persoonlijke wensen. Dat is het uitgangspunt bij iedere match. Zo kun je binnen Rochewood steeds opnieuw excelleren, in een wisselend aanbod van korte en langere opdrachten die bij jou passen.

Als Rochewood-professional insurance of banking ben je gericht op kwaliteit. Je denkt actief mee en werkt zorgvuldig. Bij opdrachtgevers toon je lef, neem je initiatief en ben je betrokken bij de organisatie. Dat maakt jou namelijk tot een echte Rochewood-professional.

Bij Rochewood werk je projectmatig in (tijdelijke of vaste) dienst, of ben je actief als ZZP-er. In sommige gevallen gaat het om bemiddeling naar een dienstverband bij de opdrachtgever.

Samen willen we de beste zijn. Permanente professionele en persoonlijke ontwikkeling past daarbij. Hiertoe krijg je coaching en volg je regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. Als Rochewood-professional ben je dan ook boven de norm gecertificeerd. 

Maar we doen meer: zijn oprecht betrokken, denken met je mee en zien naar je om. Binnen Rochewood ben je geen nummer, maar een collega. Samen vormen we een sterk team en begeleiden we jou en de opdrachtgever naar een optimaal resultaat.

Krijg je al zin om aan de slag te gaan? Bekijk dan eens welke vacatures er voor jou beschikbaar zijn of neem contact met ons op.