Vakgebieden

Elke opdracht waar we aan werken is gebaseerd op een van onze vakgebieden. Door te blijven werken vanuit onze specialismen, weten we waar we het vakinhoudelijk over hebben en maken we de juiste match tussen mens en organisatie.

Verzekeringen (specifiek schadeverzekeringen) omvat de grootste diversiteit aan functies waar we in bemiddelen. Van acceptatie, risicomanagement en schadebehandeling tot de ondersteunende werkzaamheden op een binnendienst. Dankzij onze jarenlange ervaring met dit vakgebied, hebben we alle voorkomende specialismen in de vingers. Van transport, arbeidsongeschiktheid, motorrijtuigen, brand en aansprakelijkheid tot advies en risicomanagement voor zowel het mkb als multinationals.

Het vakgebied Letselschade is eigenlijk een combinatie van verzekeringen en juridische dienstverlening. Het behandelen van letselschadeclaims vergt veel kennis en kunde. Dat maakt het vakgebied complex en gewild, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Wij bemiddelen onze eigen collega’s en samenwerkende freelancers in tijdelijke opdrachten en werven geregeld voor vaste functies bij onze opdrachtgevers (zowel verzekeraars, expertisebureaus als belangenbehartigers). Juist omdat we de complexiteit van het vakgebied op waarde schatten, weten we de juiste mensen aan te trekken.

Betreft financieren richten wij ons op het vakgebied hypotheken. Dat brengt ons vanzelfsprekend bij geldverstrekkers en serviceproviders die geregeld gebruik maken van onze diensten. Wij bemiddelen voor zowel tijdelijk als vast in functies als hypotheekacceptant, hypotheekadviseur, binnendienstmedewerkers en (business) analisten, maar ook in leidinggevende posities.

Op het gebied van sociale zekerheid richten wij ons op de functies van casemanager, acceptant en schade/claimbehandelaar. Sociale zekerheid is voor ons een groeiend vakgebied waar we steeds meer collega’s en partners in weten aan te trekken. Casemanagement verrichten wij vooral voor verzekeraars, arbodiensten en inhouse bij organisaties die direct een Casemanager willen inhuren of aannemen.

Bekijk vacatures