Vakgebieden

Elke opdracht waar we aan werken is gebaseerd op een van onze vakgebieden. Door te blijven werken vanuit onze specialismen, weten we waar we het vakinhoudelijk over hebben en maken we de juiste match tussen mens en organisatie.

Verzekeringen (specifiek schadeverzekeringen) omvat de grootste diversiteit aan functies waar we in bemiddelen. Van acceptatie, risicomanagement en schadebehandeling tot de ondersteunende werkzaamheden op een binnendienst. Dankzij onze jarenlange ervaring met dit vakgebied, hebben we alle voorkomende specialismen in de vingers. Van transport, arbeidsongeschiktheid, motorrijtuigen, brand en aansprakelijkheid tot advies en risicomanagement voor zowel het mkb als multinationals.

Het vakgebied Letselschade is eigenlijk een combinatie van verzekeringen en juridische dienstverlening. Het behandelen van letselschadeclaims vergt veel kennis en kunde. Dat maakt het vakgebied complex en gewild, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Wij bemiddelen onze eigen collega’s en samenwerkende freelancers in tijdelijke opdrachten en werven geregeld voor vaste functies bij onze opdrachtgevers (zowel verzekeraars, expertisebureaus als belangenbehartigers). Juist omdat we de complexiteit van het vakgebied op waarde schatten, weten we de juiste mensen aan te trekken.

Betreft financieren richten wij ons op het vakgebied hypotheken. Dat brengt ons vanzelfsprekend bij geldverstrekkers en serviceproviders die geregeld gebruik maken van onze diensten. Wij bemiddelen voor zowel tijdelijk als vast in functies als hypotheekacceptant, hypotheekadviseur, binnendienstmedewerkers en (business) analisten, maar ook in leidinggevende posities.

Op het gebied van sociale zekerheid richten wij ons op de functies van casemanager, acceptant en schade/claimbehandelaar. Sociale zekerheid is voor ons een groeiend vakgebied waar we steeds meer collega’s en partners in weten aan te trekken. Casemanagement verrichten wij vooral voor verzekeraars, arbodiensten en inhouse bij organisaties die direct een Casemanager willen inhuren of aannemen.

Partnerships met verzekeraars

Wij werken samen met verzekeraars, tussenpersonen, beursmakelaars en expertisebureaus. Met de grootste verzekeraars in Nederland: Achmea, a.s.r. en Nationale Nederlanden zijn we een langdurig partnership overeengekomen voor de bemiddeling in tijdelijke opdrachten.

Samenwerking Achmea Personenschade

Achmea Personenschade en Rochewood werken met elkaar samen op het gebied van werving en detachering. Via Rochewood kun jij als Letselschadebehandelaar aan de slag in het letselteam van Achmea.

Samenwerking FlexFront en BCMGlobal

Wij werken exclusief samen met FlexFront en BCMGlobal (onderdeel van Link Group) om diverse vaste functies te vervullen. Alle informatie over deze snelgroeiende opdrachtgever vind je op een eigen werken-bij en in de vacatures die wij beschikbaar hebben.

Collectief Samen Zelfstandig

Als Casemanager gespecialiseerd in verzuim? Als freelancer op zoek naar een netwerk om je bij aan te sluiten? Gebundeld en verbonden via Rochewood, bieden we via het collectief Samen Zelfstandig op interimbasis expertise aan organisaties die kampen met complexe verzuimproblematiek. Als lid kun je vertrouwen op het kwaliteitskeurmerk waar Rochewood als bemiddelaar om bekend staat. Alles wat je als freelancer van het collectief moet weten, vind je hier.

Bekijk vacatures