De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers samengewerkt aan succesvolle interim-opdrachten. Juist als bemiddelende partij weten we onze kennis van werk en de markt voor allerlei vakspecialisten in te zetten.

Icoon - Persoonlijk (75px)

Weten waar je aan toe bent en wat je met elkaar afspreekt, vormt de basis voor de relatie die we met elkaar aangaan. We steken veel tijd jou te leren kennen en willen jouw belangen zo goed mogelijk behartigen. Wat belangrijk is voor jou, is dat ook voor ons.

Icoon - Netwerk (75px)

Wij hebben en onderhouden een uitgebreid relevant netwerk. Jij profiteert daardoor van een continue instroom aan uitdagende opdrachten. Wij begrijpen de markt, kennen onze opdrachtgevers en zij kennen ons.

Icoon - Processen (75px)

Wij zorgen voor goede contracten, accurate facturatie en vlotte betaling. Wij hebben onze processen op orde en staan klaar voor jou wanneer dat nodig is. 

Via een modelovereenkomst sluit je als freelancer een overeenkomst met Rochewood voor de bemiddeling, zonder tussenkomst van een broker. Dit betekent dat wij jouw factuur kunnen voorfinancieren. Wij betalen jou binnen 14 dagen.

Via een bemiddelingsovereenkomst sluit je als freelancer een overeenkomst met de broker die is aangesloten bij de opdrachtgever. Het facturatieproces tussen jou en de opdrachtgever verloopt, inclusief betaaltermijn, via de broker. Wij factureren maandelijks ons bemiddelingstarief aan jou op basis van de uren die je gewerkt hebt.

Als Casemanager gespecialiseerd in verzuim? Als freelancer op zoek naar een netwerk om je bij aan te sluiten? Gebundeld en verbonden via Rochewood, bieden we via het collectief Samen Zelfstandig op interimbasis expertise aan organisaties die kampen met complexe verzuimproblematiek. Als lid kun je vertrouwen op het kwaliteitskeurmerk waar Rochewood als bemiddelaar om bekend staat. Alles wat je als freelancer van het collectief moet weten, vind je hier.

Meer over Samen Zelfstandig
Bekijk opdrachten