Daar word je blij van! En wij ook. Met een hecht team in Harderwijk zetten wij ons dagelijks in voor de ruim 100 collega’s en partners die bij onze opdrachtgevers werken.

 • Werk je bij Rochewood dan werk je feitelijk bij hele andere organisaties. Je wordt namelijk gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Zij stellen tijdelijke opdrachten beschikbaar waar jouw hulp goed van pas komt. Waar je ook werkt, je blijft altijd onze collega. Je kunt dus volop ervaringen opdoen, andere omgevingen ontdekken én vertrouwen op één stabiele werkgever. Dat resulteert in zekerheid in je dienstverband en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

 • Al het werk dat wij doen is gebaseerd op de vakgebieden waarin we gespecialiseerd zijn. Deze vakgebieden zijn schadeverzekeringen, letselschade, hypotheken en sociale zekerheid. Binnen die vakgebieden richten wij ons op een aantal strategische functie, namelijk:

  • Acceptant
  • Adviseur
  • Binnendienstmedewerker
  • Casemanager
  • Letselschadebehandelaar
  • Schadebehandelaar


  Sommige functies zijn te combineren met meerdere vakgebieden. Zo kun je als Acceptant werken binnen verzekeringen, hypotheken én sociale zekerheid.

 • Verzekeringen
  Binnen het vakgebied verzekeringen vertolken organisaties verschillende rollen. Soms worden deze rollen gecombineerd. Zo kun je via Rochewood aan de slag bij grotere verzekeraars als a.s.r., Nationale Nederlanden, Achmea en Allianz, maar ook bij verzekeraars als VGA, TVM en Bovemij. Deze partijen verzekeren personen en eigendommen. Daarnaast heb je tussenpersonen. Zij adviseren klanten en brengen risico’s onder bij verzekeraars. Een mooi voorbeeld is AON, maar ook Rabobank en ABN AMRO Verzekeringen en gespecialiseerde partijen als Veldhuis en VKG zijn bekende tussenpersonen en opdrachtgevers van Rochewood. Ook werken wij samen met bekende beursmakelaars, zoals Marsh en Meijers Assurantiën die hele grote risico's onderbrengen bij verschillende verzekeraars.

  Letselschade
  Binnen het vakgebied Letselschade werken we samen met verzekeraars, zoals Achmea en a.s.r. (dit noem je de WA-kant van het vak), expertisebureaus zoals Axell en Van Ameyde en met belangenbehartigers (rechtshulpverleners), zoals DAS, ARAG en SRM Rechtsbijstand. Afhankelijk van waar je precies werkt, werk je als Letselschadebehandelaar of Belangenbehartiger.

  Hypotheken
  Binnen het vakgebied hypotheken kun je naast geldverstrekkers als Rabobank en Achmea Bank, via Rochewood ook aan de slag bij serviceproviders zoals FlexFront en BCMGlobal. Een serviceprovider ondersteunt geldverstrekkers veelal door delen van de backoffice over te nemen, zoals hypotheekacceptatie en administratief beheer. Deze serviceproviders bestaan ook binnen verzekeringen (Voogd & Voogd) en binnen sociale zekerheid (Robidus).

  Sociale zekerheid
  Binnen het vakgebied sociale zekerheid kun je ook via Rochewood werken bij verzekeraars of arbodiensten als Arboned, Facilicom of NLG Arbo. Kom je als casemanager inhouse te werken, dan kun je feitelijk bij iedere organisatie die te maken heeft met verzuimend personeel terecht komen. Wel zullen organisaties een bepaalde (grotere) omvang hebben voordat ze besluiten een casemanager inhouse in te huren.

 • Alle collega’s die bij Rochewood werken krijgen begeleiding van een Consultant (tevens de relatiebeheerder voor de opdrachtgever waar je werkt). Een Consultant is de verbinder tussen jou, de opdrachtgever en Rochewood. Hij of zij zorgt ervoor dat jij optimaal je werk kunt doen. Als je van opdracht(gever) wisselt, kan het zijn dat een andere Consultant jou gaat begeleiden. Jouw Consultant is vrijwel altijd bereikbaar voor vragen en gesprekken. Minstens eens per kwartaal bezoekt hij of zij je op de locatie waar je werkt. Tijdens de bezoeken bespreek je hoe de opdracht gaat, waar je ambities voor de toekomst liggen en hoe je die samen met ons kunt vormgeven.

 • Bij veel mensen leeft het beeld dat detachering gelijk staat aan veel reistijd. Voor sommige gedetacheerde collega's is dat ook het geval en kun je je hier op verkijken. Kijk voordat je gaat detacheren daarom goed naar je woonplaats ten opzichte van mogelijke opdrachtgevers waar je kunt werken om in te schatten of je veel reistijd gaat hebben. Niet alleen in je eerste opdracht, maar ook in de opdrachten die mogelijk volgen. De gemiddelde reistijd van collega's bij Rochewood is 45 minuten enkele reis. Echter, in de huidige situatie werken al onze gedetacheerde collega's deels of volledig thuis waardoor reistijd (deels) vervalt. Of dit zo gaat blijven weten we nu nog niet. Los daarvan hebben we ons eigen arbeidsvoorwaarden vanaf 1 januari 2021 flink uitgebreid met een uitstekend thuiswerkbeleid.

Een loopbaan overstijgt de opdracht waar je aan werkt. Een contract voor onbepaalde tijd past bij die gedachte en biedt meer dan alleen zekerheid. Je kunt hiermee namelijk ook vakopleidingen volgen en je eigen loopbaanpad meer vormgeven. Een ideale combinatie van zekerheid, perspectief en flexibiliteit. We leggen je uit hoe het werkt.

Lees verder

Via Rochewood werk je gedetacheerd bij een opdrachtgever, maar zijn wij er als werkgever voor jou. Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij kunt vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden en contractuele zekerheid waar dat kan. Dat zeggen we niet voor niets! Bekijk zelf maar eens wat we je allemaal bieden.

Lees verder
Risette Verbeek
Consultant team Schadeverzekeringen
Inke Theunisse
Medewerker HR-operations
Marrianne Holtslag-van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
Lindsay Scheerder
Recruitmentspecialist team Sociale Zekerheid
Jarik van den Akker
Medewerker HR-operations
Dennis Mica
Managing partner
Matthew Last
Consultant team Sociale zekerheid
Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade, Casemanagement en Schadebehandeling
Lennard van den Brink
Managing partner
Jeroen den Houdijker
Managing partner
Daphne Voets
Consultant team Letselschade
Bekijk vacatures