Een loopbaan overstijgt de opdracht waar je aan werkt. Een contract voor onbepaalde tijd past bij die gedachte en biedt meer dan alleen zekerheid. Je kunt hiermee namelijk ook vakopleidingen volgen en je eigen loopbaanpad meer vormgeven. Een ideale combinatie van zekerheid, perspectief en flexibiliteit. We leggen je uit hoe het werkt.

Allereerst is het goed te weten hoe detachering precies werkt. Als collega ben je in dienst van Rochewood, maar werk je in opdracht bij opdrachtgevers. De uren die je dagelijks werkt, zijn declarabel. Het voordeel van zowel een contract voor bepaalde als onbepaalde tijd is dat je gewoon in dienst blijft en doorbetaald wordt ongeacht de opdracht. Daar hoef jij je dus niet druk om te maken en dat geeft zekerheid. Een contract voor onbepaalde tijd is een blijk van vertrouwen in elkaar. Jij voelt je op je gemak bij Rochewood, ziet het zitten om voor langere tijd gedetacheerd te werken en kunt op ons vertrouwen als vaste werkgever.

Een contract voor onbepaalde tijd biedt naast zekerheid de unieke mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied als je dat zou willen. Je kunt namelijk jaarlijks jouw bonus inzetten voor studiedagen en een onbegrensd studiebudget. Dit budget gebruik je vervolgens voor een van de zwaardere vakopleidingen in ons assortiment. Stuk voor stuk opleidingen die echt waarde toevoegen en jou helpen in je ontwikkeling.

Bekijk onze vakopleidingen

Een contract voor onbepaalde tijd geeft dus veel zekerheid en perspectief, maar vraagt ook meer flexibiliteit en blijvende inzetbaarheid. Daarom moet je goed afwegen of dit bij je past. Wat voor werk doe je graag? Wat kun je goed? Werk je graag aan verschillende opdrachten? Hoe blijf je inzetbaar en wil jij je eventueel verder ontwikkelen? Onze samenwerking is gebaseerd op jouw drijfveren en motieven. Samen bepalen we of detachering ook op de langere termijn goed bij je past. 

Bekijk vacatures