Via Rochewood werk je gedetacheerd bij een opdrachtgever, maar zijn wij er als werkgever voor jou. Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij kunt vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden en contractuele zekerheid.

 • Meestal beginnen we de samenwerking met een contract voor de bepaalde tijd van 1 jaar. Voor ons beiden is dit de ideale tijd om elkaar te leren kennen. Gaat het goed? Dan verlengen we met een contract voor onbepaalde tijd.

  Een loopbaan overstijgt de opdracht waar je aan werkt. Een contract voor onbepaalde tijd past bij die gedachte en biedt meer dan alleen zekerheid. Je kunt hiermee namelijk ook vakopleidingen volgen en je eigen loopbaanpad meer vormgeven.

 • Als alternatief kunnen we een projectcontract overeenkomen. We gaan dan een overeenkomst aan voor een specifieke opdracht of een project. Loopt die inzet af, dan eindigt ook jouw contract. Een projectcontract heeft een maximale looptijd van 12 maanden, maar kan dus ook na 2 of 5 maanden eindigen. Een projectcontract biedt uitkomst als je niet volledig de flexibiliteit kunt bieden die wij vragen, of zelf detachering niet voor de lange termijn ambieert.

 • Of je nu op projectbasis bij ons werkt, of in vast dienst bent, je krijgt maandelijks een salaris gebaseerd op het aantal uren dat we met elkaar zijn overeengekomen. Om precies te zijn: op de 25ste van elke maand. Valt deze dag in het weekend of op een feestdag? Dan krijg je daarvoor al jouw salaris.

  Omdat een marktconform salaris jou (en ons) niks zegt, vertellen wij gewoon wat je gaat verdienen. Je leest in elke vacature wat de salarisrange is. Salarissen bepalen we per vacature, omdat we geregeld met verschillende organisaties werken.

 • Wij belonen, ongeacht de contractvorm, jouw inzet met een financieel extraatje. Heb je 600 'declarabele uren' verzameld, dan ontvang je een bonus van €1500 bruto. Elk uur dat je werkt telt mee voor deze periodieke bonus. Een fulltimer (36 uur) declareert gemiddeld 1500 uur per jaar.

 • Een combinatie van thuis en op kantoor werken, wordt de nieuwe norm. Daarom ontvang je een vergoeding van €2,13 per dag dat je thuiswerkt voor onkosten als koffie, electriciteit en water.

 • Wij faciliteren een ergonomisch werkplek voor thuis. Dit betekent dat je als collega een werkplek mag samenstellen, bestaande uit een bureau, bureaustoel, monitor, muis en toetsenbord. Hiervoor stellen we een aanvullende overeenkomst op. Na 2 jaar wordt de thuiswerkplek jouw eigendom.

 • Tenzij je lopend of fietsend naar je werk gaat, reis je voor jouw werk met de auto, het openbaar vervoer of een combinatie als dat het beste uitkomt. Voor beide varianten hebben wij een goede reiskostenregeling. Zo krijg je een onbeperkte reiskostenvergoeding (€0,21 per kilometer) als je met jouw eigen auto reist of een NS-Businesscard als je met het ov reist.

 • Als je kiest te overnachten, dan regelen wij dit voor je. Bijvoorbeeld om de reistijd flink te verkorten of omdat jij liever je energie in andere dingen steekt dan autorijden. In overleg met jou regelen wij een hotel of B&B inclusief ontbijt. Daarnaast vergoeden wij jouw diner tot maximaal €15 per dag.

 • Wij melden je aan voor het PA-abonnement van onze opleidingspartner Hoffelijk Financieel. Ook je periodieke PE-examens voor het verlengen van de geldigheid van Wft-diploma’s betalen wij voor je. Wil je een extra Wft-diploma behalen en is dit goed voor je inzetbaarheid? Dan faciliteren we dat.

 • De arbeidsmarkt is continu in beweging en bijscholing en ontwikkeling is dan ook belangrijk om een goede positie op de arbeidsmarkt te behouden. Om jou te helpen duurzaam inzetbaar te blijven, krijg je elk jaar de beschikking over een persoonlijk inzetbaarheidsbudget van €500,00. Je kunt daarmee bijvoorbeeld opleidingen, trainingen, coaching of begeleidingstrajecten financieren.

 • Als je een contract voor onbepaalde tijd hebt, kun je ervoor kiezen een zwaardere vakopleiding naast je werk te volgen. We hebben een assortiment aan vakopleidingen samengesteld die stuk voor stuk waardevol zijn voor je ontwikkeling. 

 • Gedurende het jaar organiseren wij meerdere (online-)evenementen met inhoud: ofwel masterclasses en kennissessies. Door interessante sprekers en specialisten te boeken, verrijken wij daarmee jouw kennis. Qua thema’s richten wij ons op de vakgebieden verzekeringen, letselschade, sociale zekerheid en hypotheken. Precieze onderwerpen zijn gericht op de actualiteit en/of de polls op ons intranet waarin we peilen waar de interesse van jou en je collega’s naar uitgaat.

 • Werk je fulltime (36 uur) bij ons, dan krijg je jaarlijks 22,5 betaalde vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld uitbetaald. Vakantiedagen hoef je overigens niet eerst op te bouwen, wat betekent dat het niet uitmaakt wanneer je in het jaar bij ons begint. Werk je in een maand meer uren dan we hebben afgesproken? Dan bouw je extra verlof op, of krijg je deze uren uitbetaald. De keuze is aan jou!

  Je kunt per jaar tot 1 werkweek aan vakantiedagen bijkopen of verkopen tegen 2% salaris.

 • Je wordt aangemeld voor de Plusregeling van StiPP-pensioen. Dit betekent dat je vanaf dag 1 al pensioen opbouwt! De Plusregeling is een beschikbare-premieregeling. Elke maand wordt door StiPP geld op jouw persoonlijke beleggingsrekening gestort. Samen met het rendement daarop, is dit jouw pensioenkapitaal.

  Het is mogelijk het eerste jaar te starten in de Basisregeling van StiPP-pensioen. Het eerste jaar betaal je in dat geval zelf geen pensioenpremie.

 • Onze collega’s werken door het hele land bij allerlei organisaties. Dat betekent dat je niet iedereen dagelijks ziet of spreekt. Om het Rochewood-gevoel te behouden en versterken, proberen wij elk kwartaal de hele club bij elkaar te brengen. Onder meer door het organiseren van uitjes en evenementen.

  De huidige corona-maatregelen volgen wij strikt. Daarom zijn fysieke evenementen het komende jaar nog niet gepland.

 • Via Bedrijfsfitness kun je tot 50% goedkoper sporten in een van de aangesloten sportscholen in Nederland. Vanuit Rochewood kun je een bijdrage aanvragen van €5,00 per maand voor jouw sportabonnement. Daarnaast zijn wij aangesloten bij a.s.r. Vitality. Dankzij een gezonde levensstijl kun je meedingen naar leuke kortingen en gratis beloningen. Tot slot kun je in geval van mentale vraagstukken voortkomend uit werk, privé of de combinatie, terecht bij de psychologen van OpenUp.

Bekijk vacatures