Arbeidsvoorwaarden

Als onze collega kun je vertrouwen op heldere en goede arbeidsvoorwaarden.

Jouw precieze arbeidsvoorwaarden hangen af van het loopbaanpad dat we samen kiezen. Zo hoort de financiële bonus bij het loopbaanpad Ontdekken en het onbegrensde studiebudget bij het loopbaanpad Ontwikkelen.

Meer over loopbaanpaden

Samen bouwen we aan jouw carrière. Past detachering voor langere tijd in jouw toekomst, dan hoort daar een contract voor (on)bepaalde tijd bij. Een contract voor (on)bepaalde tijd betekent dat je ook bij ons in dienst blijft als er geen opdracht beschikbaar is. Dat geeft ons beide zekerheid. Jij kunt op ons rekenen als werkgever, wij op jouw beschikbaarheid voor onze opdrachtgevers.

Met een contract voor onbepaalde tijd kun je het loopbaanpad Ontwikkelen volgen.

Als alternatief kunnen we een projectcontract overeenkomen. We gaan dan een overeenkomst aan voor een specifieke opdracht of een project. Loopt die inzet af, dan eindigt ook jouw contract. Een projectcontract heeft een maximale looptijd van 12 maanden, maar kan dus ook na 2 of 5 maanden eindigen. Een projectcontract biedt uitkomst als je niet volledig de flexibiliteit kunt bieden die wij vragen, of zelf detachering niet voor de lange termijn ambieert.

Of je nu op projectbasis bij ons werkt, of in vast dienst bent, je krijgt maandelijks een salaris gebaseerd op het aantal uren dat we met elkaar zijn overeengekomen. Om precies te zijn: op de 25ste van elke maand. Valt deze dag in het weekend of op een feestdag? Dan krijg je daarvoor al jouw salaris.

Omdat een marktconform salaris jou (en ons) niks zegt, vertellen wij gewoon wat je gaat verdienen. Je leest in elke vacature wat de salarisrange is. Salarissen bepalen we per vacature, omdat we geregeld met verschillende organisaties werken.

Kies je voor het loopbaanpad Ontdekken of werk je op projectbasis, dan belonen wij jouw inzet met een financieel extraatje. Heb je 600 ‘declarabele uren’ verzameld, dan ontvang je een bonus van €1000 bruto. Elk uur dat je werkt telt mee voor deze periodieke bonus. Een fulltimer (36 uur) declareert gemiddeld 1500 uur per jaar.

Een combinatie van thuis en op kantoor werken, wordt de nieuwe norm. Daarom ontvang je een vergoeding van €2,00 per dag dat je thuiswerkt voor onkosten als koffie, electriciteit en water.

Wij faciliteren een ergonomisch werkplek voor thuis. Dit betekent dat je als collega een werkplek mag samenstellen, bestaande uit een bureau, bureaustoel, monitor, muis en toetsenbord. Hiervoor stellen we een aanvullende overeenkomst op. Na 2 jaar wordt de thuiswerkplek jouw eigendom.

Tenzij je lopend of fietsend naar je werk gaat, reis je voor jouw werk met de auto, het openbaar vervoer of een combinatie als dat het beste uitkomt. Voor beide varianten hebben wij een goede reiskostenregeling. Zo krijg je een onbeperkte reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer) als je met jouw eigen auto reist of een NS-Businesscard als je met het ov reist.

Als je kiest te overnachten, dan regelen wij dit voor je. Bijvoorbeeld om de reistijd flink te verkorten of omdat jij liever je energie in andere dingen steekt dan autorijden. In overleg met jou regelen wij een hotel of B&B inclusief ontbijt. Daarnaast vergoeden wij jouw diner tot maximaal €15 per dag.

Wij melden je aan voor het PA-abonnement van onze opleidingspartner Hoffelijk Financieel. Ook je periodieke PE-examens voor het verlengen van de geldigheid van Wft-diploma’s betalen wij voor je. Wil je een extra Wft-diploma behalen en is dit goed voor je inzetbaarheid? Dan faciliteren we dat.

De arbeidsmarkt is continu in beweging en bijscholing en ontwikkeling is dan ook belangrijk om een goede positie op de arbeidsmarkt te behouden. Om jou te helpen duurzaam inzetbaar te blijven, krijg je elk jaar de beschikking over een persoonlijk inzetbaarheidsbudget van €500,00. Je kunt daarmee bijvoorbeeld opleidingen, trainingen, coaching of begeleidingstrajecten financieren.

Als je het loopbaanpad Ontwikkelen volgt, en dus kiest voor een vakopleiding naast je werk, profiteer je van een onbegrensd studiebudget. Je kunt dit budget besteden aan een van de vakopleidingen in ons assortiment. Daarnaast faciliteren we in tijd door studie-uren naar rato van jouw werkweek te vergoeden: werk je 36 uur, dan krijg je 36 studieuren per jaar.

Gedurende het jaar organiseren wij meerdere (online-)evenementen met inhoud: ofwel masterclasses en kennissessies. Door interessante sprekers en specialisten te boeken, verrijken wij daarmee jouw kennis. Qua thema’s richten wij ons op de vakgebieden verzekeringen, letselschade, sociale zekerheid en hypotheken. Precieze onderwerpen zijn gericht op de actualiteit en/of de polls op ons intranet waarin we peilen waar de interesse van jou en je collega’s naar uitgaat.

Werk je fulltime (36 uur) bij ons, dan krijg je jaarlijks 22,5 betaalde vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld uitbetaald. Vakantiedagen hoef je overigens niet eerst op te bouwen, wat betekent dat het niet uitmaakt wanneer je in het jaar bij ons begint. Werk je in een maand meer uren dan we hebben afgesproken? Dan bouw je extra verlof op, of krijg je deze uren uitbetaald. De keuze is aan jou!

Optioneel: Je kunt per jaar tot 1 werkweek aan vakantiedagen bijkopen of verkopen tegen 2% salaris.

Je wordt aangemeld voor de plusregeling van StiPP-pensioen. Dit betekent dat je vanaf dag 1 al pensioen opbouwt! De plusregeling is een beschikbare-premieregeling. Elke maand wordt door StiPP geld op jouw persoonlijke beleggingsrekening gestort. Samen met het rendement daarop, is dit jouw pensioenkapitaal.

Optioneel: Je kunt ervoor kiezen de eerste 26 weken geen pensioen op te bouwen tegen 5% extra salaris.

Onze collega’s werken door het hele land bij allerlei organisaties. Dat betekent dat je niet iedereen dagelijks ziet of spreekt. Om het Rochewood-gevoel te behouden en versterken, proberen wij elk kwartaal de hele club bij elkaar te brengen. Onder meer door het organiseren van uitjes en evenementen.

De huidige corona-maatregelen volgen wij strikt. Daarom zijn fysieke evenementen het komende jaar nog niet gepland.

Via Bedrijfsfitness kun je tot 50% goedkoper sporten in een van de aangesloten sportscholen in Nederland. Vanuit Rochewood kun je een bijdrage aanvragen van €5,00 per maand voor jouw sportabonnement. Daarnaast zijn wij aangesloten bij a.s.r. Vitality. Dankzij een gezonde levensstijl kun je meedingen naar leuke kortingen en gratis beloningen.

Bekijk vacatures