Loopbaanpaden

Onze loopbaanpaden geven richting aan jouw tijd bij Rochewood. Alles draait om jou, maar hoe jij detachering ervaart, hangt af van het pad dat je kiest. 

Jouw precieze arbeidsvoorwaarden hangen af van het loopbaanpad dat we samen kiezen. Zo hoort de financiële bonus bij het loopbaanpad Ontdekken en het onbegrensde studiebudget bij het loopbaanpad Ontwikkelen.

Meer over arbeidsvoorwaarden

Loopbaanpaden zijn eigenlijk een kompas voor jouw carrière. Dit kompas bestaat uit het enerzijds kennen van en voorzien in je motieven en drijfveren, en het anderzijds bieden van perspectief en richting. Waarom ga je werken bij Rochewood? Wat verwacht je van detachering en hoe gaan we het beste maken van de tijd waarin je bij ons werkt? Middels loopbaanpaden stemmen wij ons werkgeverschap zo goed mogelijk op jouw antwoorden af. 

Wisselen van baan kan een ingrijpende beslissing zijn en doe je dus niet zomaar. Dat begrijpen wij. Daarom doen wij ons best jouw motieven en drijfveren te leren kennen en in kaart te brengen. Wat motiveert jou? Waar ben je goed in en wat heb je nodig om prettig te werken? Dit nemen wij mee in de invulling van je dienstverband en in de matching met onze opdrachten en opdrachtgevers.

Perspectief is een van de belangrijkste factoren voor werkgeluk. Hoewel detachering kan overkomen als onzeker, proberen wij met onze loopbaanpaden een helder perspectief te bieden. Een plan gebaseerd op wat jij verwacht van detachering en wat wij je in dat kader bieden. Juist omdat je bij andere organisaties werkt, is het gevoel van een betrokken werkgever en een duidelijke koers belangrijk.

Je hebt al werkervaring, maar hebt meer in je mars dan wat je nu doet. Je zoekt kennis en wilt werk maken van jouw ontwikkeling: je bent klaar om te groeien. Detachering past bij jou, omdat je hierin wordt uitgedaagd jezelf te ontwikkelen. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgevers en volgt naast je werk een vakopleiding. Wij bieden je de ideale springplank om het beste uit jezelf te halen: netwerk, opdrachten en een onbegrensd studiebudget.

Om het loopbaanpad Ontwikkelen te kunnen volgen, beschik je over een contract voor onbepaalde tijd.

Je hebt al werkervaring in het werk dat we bieden en zoekt een baan met nieuwe prikkels en mogelijk meer plezier en voldoening: je bent klaar om te bloeien. Detachering past bij jou omdat je het liefst doet waar je al goed in bent, op een andere manier dan je gewend bent. Een wisselende werkomgeving en het daarmee opdoen van nieuwe ervaringen dus. Wij bieden je leuk, uitdagend werk en belonen jouw inzet met een extra financiële bonus.

Bekijk vacatures