Rochewood werkt als recruitmentbureau exclusief samen met FlexFront en BCMGlobal. Je vindt hier alle vacatures, video's, verhalen en nuttige informatie over de organisatie. Word jij de nieuwste collega?

Icoon - Hypotheken (75px)

Iedereen bij FlexFront en BCMGlobal werkt op zijn eigen manier voor wonend Nederland. Of je nu de hypotheekacceptant bent die de aanvraag beoordeelt, de IT-specialist die de systemen inricht of degene die voor een volledig hypotheekdossier zorgt. Uiteindelijk is er altijd een woonwens die je helpt vervullen.
 

Icoon - Expertise (75px)

FlexFront en BCMGlobal ontzorgen geldverstrekkers en het intermediair op vrijwel elk gebied. Van front tot mid tot backoffice is de gehele keten uit te besteden. Dat biedt jou als collega ook kansen. Binnen één organisatie kun jij jezelf meerdere kanten op ontwikkelen.

Icoon - Opbouw (75px)

FlexFront en BCMGlobal werken sinds 2020 samen onder één dak in Maarssen. De organisatie staat nooit stil. De dynamiek is soms uitdagend, maar biedt ook kansen als je hard wilt werken en tegen een beetje hectiek kunt.

 • Accountmanagement
 • Intermediaire service desk
 • Compleet Dossier Service
 • FlexFront Full Service
 • Primair Beheer
 • Bijzonder Beheer
 • Acceptatie Woninghypotheken
 • Acceptatie Verhuurhypotheken
 • Kredietanalyse
 • Business Intelligence
 • Business Support
 • Change & Projectmanagement
Change & Technology in beeld
 • FlexFront
  Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. FlexFront behoort al jaren tot de beste serviceproviders van Nederland. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert.

  BCMGlobal
  Voor volledig end-to-end beheer van hypothecaire leningen ben je bij BCMGlobal aan het juiste adres. Van hypotheekacceptatie van woning- en verhuurhypotheken tot (bijzonder) beheer van hypotheken, biedt BCMGlobal hypothecaire outsourcing aan meer dan 20 geldverstrekkers. 

 • Steeds meer advieskantoren en geldverstrekkers willen samenwerken met FlexFront en BCMGlobal. De organisatie groeit hard en daar zijn meer collega’s voor nodig. Ook vertrekken er soms collega's en ontstaan er nieuwe functies die er voorheen nog niet waren. Rochewood is als gespecialiseerd recruitmentbureau gevraagd te helpen met de werving. Samen met de collega's van FlexFront en BCMGlobal hebben wij alle vacatures nieuw geschreven, deze werken-bij ontworpen, video's en verhalen gemaakt en voer je, als mogelijk nieuwe collega, het eerste gesprek met een Recruiter van Rochewood.

 • Omdat wij het niet beter weten dan de mensen die er werken, hebben we meerdere weken bij FlexFront en BCMGlobal gewerkt, meegekeken en veel met de collega's gesproken over het werk dat zij doen. Daarnaast zijn de vacatureteksten meer gericht op de objectieve inhoud van het werk en het realistisch weergeven van de omgeving waarin je werkt. Zo weet jij wat je kunt verwachten zonder te overdrijven. De video's en verhalen geven je daarnaast inzicht in de verhalen van collega's en hoe zij het werk ervaren. Toch blijft het zo dat je alleen zelf kunt ervaren hoe het werken bij FlexFront en BCMGlobal daadwerkelijk is. Daarvoor is een sollicitatie de eerste stap die je kunt zetten.

Hypotheekacceptatie in beeld
Icoon - Persoonlijk (75px)

Aantal collega's

Icoon - leeftijd (75px)

Gemiddelde leeftijd

Icoon - Samenstelling (75px)

Verhouding man/vrouw

FlexFront - Mireille (kolommen flipover)

''Niet alleen het tempo, maar vooral het idee dat je iets complex voor iemand regelt, maakt mensen blij met mijn werk.''

BCMGlobal - Atakan 2 (kolommen flipover)

''We bieden nu bijna alle facetten van het hypothecair proces. Dat biedt ons als collega's kansen.''

FlexFront - Margriet (kolommen flipover)

''We zeggen niet voor niets dat we dossiers behandelen alsof het de woonwens van onze beste vriend is. Daarin komt de menselijke maat van ons werk naar voren en het besef dat we werken voor wonend Nederland.''

BCMGlobal - Remco (kolommen flipover)

''Er wordt hard gewerkt, maar het is ergens ook een speeltuin met alle ruimte om te pionieren en nieuwe projecten te starten.''

 • Alle vacatures bij FlexFront en BCMGlobal zijn in de regel vaste vacatures, tenzij er anders vermeld staat (in dit geval gaat het om vacatures op detacheringsbasis via Rochewood). Je solliciteert dus via Rochewood direct op een vaste baan. Heb je het naar je zin en past het werk goed bij je? Dan is een verlenging met nog een jaar waarschijnlijk, hoewel een contract voor onbepaalde tijd zeker ook mogelijk is.

 • Elke vacature die je op onze website vindt, is voorzien van een salarisrange gebaseerd op het fulltime aantal uren dat mogelijk is. Dit is in het geval van FlexFront en BCMGlobal 40 uur. Werk je dus minder, dan is het belangrijk het genoemde salaris te verrekenen naar het aantal uur dat je zou willen werken. Onthoud dat dit een salarisrange is en daarmee een indicatie. Het exacte salaris stem je niet af met Rochewood, maar FlexFront of BCMGlobal zelf. Ga je eenmaal aan de slag, dan wordt het salaris worden uiterlijk op de 24ste van elke maand uitbetaald. Mocht deze dag in het weekend vallen, dan ontvang je het salaris op de vrijdag ervoor. Wel zo fijn!

 • De standaard reiskostenvergoeding is €0,19 per kilometer met een maximum van 90 kilometer per dag (45 kilometer enkele reis). Lease-auto’s zijn in overleg alleen mogelijk in commerciële functies waarvoor je veel op pad bent.

 • Waar flexibiliteit gevraagd wordt, krijg je het ook gewoon terug. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid thuis te werken. Dat scheelt reistijd en kan ervoor zorgen dat je op piekmomenten net wat geconcentreerder je werkt kunt doen. Werk je fulltime, dan kun je onder normale omstandigheden twee dagen per week thuiswerken. Dit bouwt af naar een dag per week als je 32 uur werkt. Gezien de huidige situatie wordt er momenteel grotendeels thuisgewerkt door alle collega's.

  Je kunt te maken krijgen met fluctuerende werkvoorraden. Het ene moment kan veel drukker zijn dan het andere moment. Overwerken komt daardoor geregeld voor en is vrij aan jou om te doen. Daarvoor zijn ook passende beloningen bedacht. Werk je meer dan 40 uur, dan worden deze extra uren vergoed tegen 125% (doordeweeks) of 150% (weekend). Standaard wordt 25% van je overwerk uren gereserveerd voor de tijd-voor-tijd-regeling. Dat betekent dat je dit aantal uren minder werkt op het moment dat er minder werk beschikbaar is.

 • Of je nu voor FlexFront of BCMGlobal werkt, je profiteert van dezelfde goede pensioenregeling (Aegon) zonder eigen bijdrage! Werk je fulltime (40 uur)? Dan heb je recht op 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je elk jaar 8% vakantiegeld op. Wil je verlof opnemen? Heb je toch behoefte aan meer vakantiedagen? Dan kun je tot 5 vakantiedagen extra bijkopen in ruil voor salaris (geld voor tijd).

Opdrachtgever - FlexFront 1 (kolommen flipover)

''We hebben zelf gewerkt op de binnendienst van advieskantoren en banken. We weten dus precies waar het over gaat en doen waar we het best in zijn.''

FlexFront - Arjan (kolommen flipover)

''We moeten vooral ons werk heel goed te blijven doen en onthouden wat ons relevant maakt voor het intermediair, de geldverstrekker en de consument. Daarom gaan we dit jaar weer mooie dingen doen met FlexFront.''

BCMGlobal - Marinthe (kolommen flipover)

"Ik denk dat een serviceprovider juist daarom een mooie vervolgstap is als je werkt bij een advieskantoor. Dat is het in ieder geval voor mij gebleken.’’

BCMGlobal - Myro 2 (kolommen flipover)

''Stel je voor hoe tof het is als een collega van een afdeling verderop met één druk op de knop precies de juiste data kan ophalen.''

 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek telefonisch met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Gaat dit allemaal goed? Dan stellen we je voor aan FlexFront/BCMGlobal en als zij enthousiast zijn nemen ze contact met je op voor het maken van een afspraak. We kunnen je daarna altijd helpen met de voorbereiding!

 • Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voorkomen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

Bekijk alle vacatures