Als je in een krappe arbeidsmarkt te maken hebt met uitval van een of meerdere vaste werknemers en een vervangend specialist wilt inhuren, dan kun je er niet omheen dat het onopgemerkt veel tijd, energie en geld kost. Hoe ga je het effectief aanpakken? Ons antwoord: recruitmentmarketing. 

Icoon - Persoonlijk (75px)

Je hebt te maken met uitval van één of meerdere vaste werknemers, waardoor je een vervangend specialist wilt inhuren. Wij nemen deze taak graag van je over.

Icoon - Detachering (75px)

Je wilt een project opzetten met een duidelijk op te leveren resultaat, zoals een conversie, migratie of pilot en daar tijdelijk een groep specialisten voor nodig hebt. 

Icoon - leeftijd (75px)

Als je uitstroom voorziet, nog niet zeker weet of vaste vervanging of versterking nodig gaat zijn en liever zou willen starten met het inhuren van een tijdelijke specialist. Ook wel bekend als een flexibele schil.

- WTW

Als je graag efficiënt en effectief een nieuwe tijdelijke professional wilt werven, dan helpen wij je graag door middel van recruitmentmarketing. 

Recruitment
Door een rol te spelen in de sollicitatieprocedure bewaken wij dit kostbare proces. Een groot netwerk met kennis van de markt en de doelgroep zorgen ervoor dat we sneller en succesvoller een geschikte kandidaat vinden voor jouw organisatie. Onze responsrate op LinkedIn is gemiddeld hoger dan 70%.

Marketing
Elke werving begint met een goede vacature. Recruitmentmarketing inzetten om vanuit doelgroepen de juiste tijdelijke professionals te werven is de enige manier om onderscheidend te zijn op de huidige arbeidsmarkt. Je creëert hiermee een concurrentievoordeel. Zo vergroot je de kans om met een duidelijke vacature en advertenties meer en betere medewerkers aan te trekken en te laten solliciteren op jouw vacatures. 

Neem contact op
vacature-algemeen

''Gedegen, voortvarende aanpak, met net even een andere wervingstekst, waardoor de juiste kandidaat werd getriggerd!''

untitled-1

''We vissen in een kleine vijver, maar zij wist ons keer op keer te verrassen met kandidaten die we niet kenden, maar precies de juiste match waren voor onze organisatie.''

Na goede ervaringen met Rochewood als detacheringspartner ondersteunt Rochewood WTW sinds 2021 ook in het werven en selecteren van casemanagers. Hierdoor wisten we in ongeveer 6 maanden tijd 5 nieuwe aanwinsten aan het team toe te voegen. Zowel collega’s als onze klanten zijn lovend over deze professionals.

Rochewood werkt snel en effectief. De communicatielijnen zijn kort en helder. De bestaande wervingstekst werd vervangen door een die de doelgroep beter zou bereiken en zou motiveren om te reageren. Verder beschikt onze recruiter bij Rochewood over een groot netwerk. We vissen in een kleine vijver, maar zij wist ons keer op keer te verrassen met kandidaten die we niet kenden, maar precies de juiste match waren voor onze organisatie. Ik raad Rochewood van harte aan aan mijn collega’s en aan onze klanten!

wtw-new-logo

''Bij Rochewood neemt men eerst ruim de tijd om je organisatie beter te leren kennen, van bedrijfscultuur tot het soort klanten welke er bediend worden.''

Schol Arbodienst is heel tevreden over de samenwerking met Rochewood. De eventuele match is uiteraard het einddoel maar bij Rochewood neemt men eerst ruim de tijd om je organisatie beter te leren kennen, van bedrijfscultuur tot het soort klanten welke er bediend worden. In het hele traject wordt op een professionele manier vinger aan de pols gehouden om bij te kunnen sturen indien nodig. We zijn tevreden over zowel de werkwijze als over de vakmensen welke ons hebben begeleid in de zoektocht naar een nieuwe casemanager.

logo-schol-arbodienst

''Met de juiste bewoordingen wordt het profiel opgesteld in goede afstemming met de klant.''

Met Rochewood is het prettig samenwerken, omdat ze de tijd nemen om goed te begrijpen wat voor personeel je zoekt en in wat voor cultuur die komen te werken. Met de juiste bewoordingen wordt het profiel opgesteld in goede afstemming met de klant. Daarna nemen ze de voorselectie volledig voor hun rekening waardoor je met goed gemotiveerde en geïnformeerde kandidaten spreekt. Het resultaat daarvan is navenant.

 

1547201586564