Welkom

Leuk dat je langskomt! Je bent nieuwsgierig naar een baan bij FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket of Link Asset Services? Die ga je hier vinden! Rochewood werkt namelijk exclusief samen met het moederbedrijf Link Group. Dat betekent dat je alle vacatures en wat je wilt weten over het werken bij deze drie bedrijven hier kunt vinden.

organisatie-flexfront

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. De afgelopen vier jaar is FlexFront uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland. Dit jaar gaan ze, mogelijk samen met jou, voor de vijfde Gouden Lotus Award op rij. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Ze hebben zelfs een geheel eigen app en systeem gebouwd. Voor inmiddels 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert.

Ontdek FlexFront
organisatie-nhl

Nationaal Hypotheek Loket komt voort uit de groeiende vraag vanuit geldverstrekkers om het complexe acceptatieproces te outsourcen aan experts die daar heel goed in zijn. Dat is precies wat je hier vindt. Hypotheekexperts die alles weten van de inmiddels 13 geldverstrekkers (volmacht) waarmee wordt samengewerkt. Namens geldverstrekkers worden rente-aanbiedingen uitgebracht en akkoord gegeven op hypotheekaanvragen. Nationaal Hypotheek Loket onderscheidt zich in deze markt dankzij expertise en de hoge kwaliteit van dienstverlening. Dat kan alleen als je de beste hypotheekacceptanten in huis hebt.

Ontdek National Hypotheek Loket
organisatie-las

Voor end-to-end hypothecair beheer ben je bij Link Asset Services aan het juiste adres. Voor verschillende geldverstrekkers wordt bijzonder beheer verricht. Op het gebied van buy-to-let worden voor geldverstrekkers verhuurhypotheken beheerd. Op dit gebied is Link Asset Services een nieuwe speler op de Nederlandse markt met flinke groeiambitie. Je zit hier goed op je plek als je houdt van pionieren en meebouwen aan een sterk merk.

Ontdek Link Asset Services