Werken bij Link Group

Rochewood werkt als recruitmentbureau exclusief samen met Link Group en de dochterbedrijven Link Asset Services, FlexFront en Nationaal Hypotheek Loket. Alle vacatures en informatie voor toekomstige collega’s, vind je hier.

Intermediair services

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. De afgelopen vijf jaar is FlexFront uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert.

Hypotheek acceptatie

Nationaal Hypotheek Loket is het antwoord voor geldverstrekkers die het complexe acceptatieproces willen outsourcen. Hier vind je hypotheekexperts die daar heel goed in zijn en alles weten van de ruim 21 geldverstrekkers (volmacht) waarmee wordt samengewerkt. Namens geldverstrekkers worden rente-aanbiedingen uitgebracht en hypotheekaanvragen beoordeeld.

Kredietanalyse buy-to-let

Voor end-to-end hypothecair beheer ben je bij Link Asset Services aan het juiste adres. Voor verschillende geldverstrekkers wordt bijzonder beheer verricht. Op het gebied van buy-to-let worden voor geldverstrekkers verhuurhypotheken beheerd. Op dit gebied is Link Asset Services een nieuwe speler op de Nederlandse markt met flinke groeiambitie.

Business Intelligence & IT

Business Intelligence & IT is het kloppend hart van de hele organisatie voor business analyse, informatievoorziening en datarapportages naar de geldverstrekkers maar ook voor de interne bedrijfsvoering zoals Riskmanagement, Accounting en Operationeel management. Link Group heeft voor de klanten van FlexFront een eigen applicatie ontwikkeld genaamd FAST.

Link Group bestaat uit 3 verschillende labels en een hoop afdelingen. We hebben deze overzichtelijk voor je uiteengezet.

Ontdek de afdelingen
  • Link Group groeit! Steeds meer klanten sluiten zich aan en daar zijn nieuwe collega’s voor nodig. Omdat er behoefte was aan 1 partner die niet alleen kan werven en selecteren, maar ook het werkgeverschap van en het werk bij Link goed kan overbrengen bij de juiste doelgroep, is Rochewood gekozen als recruitmentbureau om mee samen te werken.

  • Rochewood is als enig bureau gekozen om de vaste vacatures te vervullen. Dat betekent dat je alle vaste vacatures alleen bij ons vindt net als alle informatie over het werkgeverschap van Link Group en de arbeidsvoorwaarden. In het selectieproces voeren wij het eerste gesprek alvorens er een tweede gesprek met Link Group zelf plaatsvindt.

  • Omdat wij het niet beter weten dan de mensen die er werken, hebben we meerdere weken bij Link Group gewerkt, meegekeken en met de medewerkers zelf gesproken over het werk waarop jij kunt solliciteren. Daarnaast zijn de vacatureteksten meer gericht op de objectieve inhoud van het werk en het realistisch weergeven van de omgeving waarin je werkt. Daarmee verminderen we mogelijke subjectiviteit en de kans op een verkeerde weergave van de werkelijkheid. Toch blijft het zo dat je alleen zelf kunt ervaren hoe het werken bij Link Group daadwerkelijk is. En om dat te doen is een sollicitatie de eerste stap.

‘’Ik werk inmiddels 15 jaar in de hypothekenbranche. Gestart als adviseur maar redelijk kort daarna omgeschakeld naar hypotheekacceptant. Het leuke aan mijn werk vind ik dat je een rol speelt in een belangrijk knooppunt in het leven van mensen.’’

Collega - Link - Atakan

Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Eenmaal afgerond, komt jouw sollicitatie alleen bij Rochewood terecht. Binnen 5 werkdagen krijg jij van ons een persoonlijke reactie. In het positieve geval bellen we jou om eerst telefonisch kennis te maken en je sollicitatie te bespreken. Zien we de match helaas niet? Ook dan mag je van ons een persoonlijke reactie verwachten met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of er wellicht een andere vacature is die bij je past.

Het eerste gesprek voer je met Arlette Langerak (Recruiter) digitaal via Microsoft Teams (wanneer het weer kan voeren we de gesprekken op kantoor van Rochewood in Harderwijk). In dit gesprek gaan we vooral in op jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Daarnaast winnen we ten minste 1 referentie in. Gaat dit allemaal goed? Dan plannen wij het tweede gesprek bij Link Group met je in en helpen we je met de voorbereiding.

Het tweede gesprek voer je in de regel met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek wordt nu digitaal gevoerd via Zoom (wanneer het weer kan wordt het tweede gesprek gevoerd op kantoor van Link Group in Maarssen). Er is in dit gesprek alle ruimte om te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voorkomen.

Als jij en Link Group na de gesprekken enthousiast blijven over elkaar, dan volgt er binnen 5 werkdagen een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Je wordt niet alleen gebeld, je krijgt het voorstel en het personeelshandboek ook netjes per e-mail, zodat je alles nog eens rustig kunt lezen. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.

  • Alle vacatures bij Link Group zijn in de regel vaste vacatures, tenzij er anders vermeld staat (in dit geval gaat het om vacatures op detacheringsbasis via Rochewood). Je solliciteert dus via Rochewood direct op een vaste baan bij Link Group. Heb je het naar je zin en past het werk goed bij je? Dan is een verlenging met nog een jaar waarschijnlijk, hoewel een contract voor onbepaalde tijd ook mogelijk is.

  • Elke vacature die je op onze website vindt, is voorzien van een salarisrange gebaseerd op het fulltime aantal uren dat mogelijk is. Dit is in het geval van Link Group 40 uur. Werk je dus minder, dan is het belangrijk het genoemde salaris te verrekenen naar het aantal uur dat je zou willen werken. Onthoud dat dit een salarisrange is en daarmee een indicatie. Het exacte salaris stem je niet af met Rochewood, maar met Link Group zelf. Ga je eenmaal aan de slag, dan wordt het salaris worden uiterlijk op de 24ste van elke maand uitbetaald. Mocht deze dag in het weekend vallen, dan ontvang je het salaris op de vrijdag ervoor. Wel zo fijn!

  • De standaard reiskostenvergoeding is €0,19 per kilometer met een maximum van 90 kilometer per dag (45 kilometer enkele reis). Lease-auto’s zijn in overleg alleen mogelijk in commerciële functies waarvoor je veel op pad bent.

  • Waar flexibiliteit gevraagd wordt, krijg je het ook gewoon terug. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid thuis te werken. Dat scheelt reistijd en kan ervoor zorgen dat je op piekmomenten net wat geconcentreerder je werkt kunt doen. Werk je fulltime, dan kun je onder normale omstandigheden twee dagen per week thuiswerken. Dit bouwt af naar een dag per week als je 32 uur werkt. Gezien de huidige situatie wordt er momenteel volledig thuisgewerkt door alle collega's.

    Vooral als je werkt voor de labels FlexFront en Nationaal Hypotheek Loket, heb je geregeld te maken met fluctuerende werkvoorraden. Het ene moment kan veel drukker zijn dan het andere moment. Overwerken komt daardoor geregeld voor en is vrij aan jou om te doen. Daarvoor zijn ook passende beloningen bedacht. Werk je meer dan 40 uur, dan worden deze extra uren vergoed tegen 125% (doordeweeks) of 150% (weekend). Standaard wordt 25% van je overwerk uren gereserveerd voor de tijd-voor-tijd-regeling. Dat betekent dat je dit aantal uren minder werkt op het moment dat er minder werk beschikbaar is.

  • Ongeacht welk label je werkt, je profiteert van dezelfde goede pensioenregeling (Aegon) zonder eigen bijdrage! Werk je fulltime (40 uur)? Dan heb je recht op 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je elk jaar 8% vakantiegeld op. Wil je verlof opnemen? Heb je toch behoefte aan meer vakantiedagen? Dan kun je tot 5 vakantiedagen extra bijkopen in ruil voor salaris (geld voor tijd).

''Als team zorgen wij ervoor dat de consument zijn droom kan waarmaken en het liefst zo snel mogelijk. De korte lijnen tussen collega's en met onze hypotheekaanbieders maken dit ook mogelijk.''

Collega - Link - Katinka
Direct naar vacatures