Werk heeft waarde. Voor jezelf, voor een ander en voor elkaar. In onze podcast praten we met allerlei gasten, werkzaam in de wereld van letselschade, verzekeringen en sociale zekerheid, over de waarde van hun werk en belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied.

In aflevering 18 van 'De Waarde van Werk' gaat Marrianne in gesprek met Jos Blijenbergh. Jos is acceptant brand en al sinds 2014 in dienst bij Rochewood. Op dit moment is hij in opdracht bij a.s.r. verzekeringen.

De tussenpersoon in het acceptatieproces is regelmatig onderwerp van gesprek bij collega-acceptanten: waarom is die tussenpersoon eigenlijk van waarde in het proces, wanneer niet en hoe zorg je voor een goede relatie met die persoon?

⁠⁠Tijdens dit gesprek deelt Jos zijn visie op deze vragen en nog veel meer. Hij vertelt over zijn eerdere ervaringen als adviseur en zijn huidige werk als acceptant. Hoe zorgt hij voor een positieve relatie met de klant en op welke manier betrekt hij de adviseur in zijn werk? Ontdek het in deze deze aflevering van 'De Waarde van Werk'!

Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Volg ons dan op Linkedin.

img_6255
Bekijk alle vacatures