Bekijk actueel aanbod

Recruitmentspecialist bij Rochewood

  • Harderwijk
  • Recruitment & Consultancy
  • €2600-3000 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo


Om in een krappe arbeidsmarkt nieuwe collega’s te vinden, is een goed werving- en selectieproces onmisbaar. Hoe presenteer je jezelf als werkgever? Hoe maak je een goede vacature die aanzet tot solliciteren? En wat moet je doen als jouw ideale kandidaat helemaal niet zoekt naar een nieuwe baan? Als Recruitmentspecialist heb jij de antwoorden.

Wist je dat we niet allemaal in Harderwijk wonen? Zwolle, Veenendaal, Ermelo, Utrecht en zelfs Haarlem. We hebben een fijn thuiswerkbeleid zodat je goed de balans werk-privé kunt bewaken.

Ons recruitmentbureau bestaat 10 jaar. In die 10 jaar hebben wij samen een bedrijf opgebouwd waar inmiddels 120 collega’s hun werk kunnen doen. Daarvan werken er 14 op kantoor in Harderwijk. Zij vormen het team dat ervoor zorgt dat de andere collega's gedetacheerd (of extern) bij onze opdrachtgevers kunnen werken. Je kunt ons dus een middelgrote mkb’er kunnen noemen.

Rochewood heeft een specialisme binnen de segmenten: (schade)verzekeringen, letselschade, sociale zekerheid en hypotheken. Opdrachtgevers benaderen ons om vacatures binnen deze vakgebieden te vervullen of detacheringscollega’s in te huren. Dit maakt dat we doorlopend met vakspecialisten in gesprek zijn om ons detacheringsteam te versterken. In de huidige arbeidsmarkt vraagt dit focus, aandacht en goed relatiebeheer. Dit is de reden dat wij ons recruitmentteam graag uitbreiden met een nieuwe collega.

Wat jij doet
Jij wordt de Recruitmentspecialist op een van onze segmenten. Je adviseert vakspecialisten over hun loopbanen. Vanuit jouw positie heb je veel kennis en inzicht in de huidige arbeidsmarkt. Je hebt daardoor ook veel te bieden. Voor sommige vakspecialisten is hun carrière vervolgen in het detacheringsteam van Rochewood een mooie kans. Voor anderen is bemiddeling naar een andere werkgever het best passend. Je maakt samen de beoordeling welke optie het beste past op dit moment. Ook weet jij op ieder moment wat onze opdrachtgevers nodig hebben en werk je hierin intensief samen met onze accountmanagers. Samengevat kan jij én de kandidaat én jouw opdrachtgever adviseren en dus helpen!

Jouw ontwikkeling
De uitdaging van het recruitmentvak zit in de manier waarop je het werk doet. Bovendien ligt bij Rochewood de lat hoog. Dat is ook nodig om met vakspecialisten in contact te komen. We benaderen hen op Linkedin. Maar niet door plat vacatures in de mailbox te schuiven. Hoe dan wel? Dat is precies een van de vele dingen die je van collega’s gaat leren. Daarnaast volg je de training selectie- en gesprekstechnieken waarin je leert hoe wij gesprekken voeren.

Team
Je hebt drie collega’s in het Recruitmentteam. Tessa is specialist op het vakgebied Hypotheken, Marrianne haar specialisme is de schadeverzekeringsbranche en Lysanne heeft een specialisme op Letselschade en Sociale Zekerheid. Jij gaat jezelf specialiseren op een van deze gebieden. We beoordelen samen welke het best bij je past.

Daarnaast heb jij nog 10 andere collega’s in diverse rollen, met wie je veelvuldig gaat samenwerken. Wij streven naar een organisatie met zo min mogelijk hiërarchie. Dit betekent ook dat jij mee mag praten over leuke en belangrijke dingen binnen Rochewood. Ook betekent het veel zelfstandigheid, ondernemerschap en creativiteit voor jou in je werk.

Omdat we met elkaar in gesprek zijn én blijven is er ook veel ruimte om binnen Rochewood neventaken op te pakken. Vooral dan dingen die jij leuk vindt om te doen. Jouw collega’s nemen het werk allemaal heel serieus, en tegelijkertijd maken we samen veel plezier.

Tot slot is gevoel voor humor erg belangrijk. Bij voorkeur maak jij goede grappen, want slechte grappenmakers hebben we al meer dan genoeg!

Lekker kunnen werken en je goed voelen is belangrijk. Daarom hebben we belangrijke dingen gewoon goed geregeld. Zo profiteer je van een thuiswerkvergoeding, onbeperkte reiskostenvergoeding, kun je via Coolblue een ergonomische thuiswerkplek samenstellen, blijf je vitaal met a.s.r. Vitality en krijg je van ons een eigen MacBook en iPhone.

Widget - Detachering 2 (blauw/grijs)
 • Contract Contract voor (on)bepaalde tijd
 • Salaris €2600-3000 (36 uur)
 • Bonus Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding, NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling via Aegon + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Training selectie- en gesprekstechnieken
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue + iPhone + MacBook
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring In jouw werk als Recruiter adviseer je kandidaten en opdrachtgevers. Ervaring in het voeren van zakelijke (advies)gesprekken is daarom belangrijk
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. 

 • Het eerste gesprek voer je met een van de recruitmentspecialisten (Marrianne of Lysanne) en een van de managing partners (Lennard of Dennis). Het eerste gesprek gaat over de vacature, jouw drijfveren, motivatie en ervaringen. Na dit gesprek volgt er telefonisch een terugkoppeling of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek.

 • Het tweede gesprek voer je met een collega consultant en een van de managing partners Lennard of Dennis. Heb je Lennard gesproken in het eerste gesprek? Dan sluit Dennis aan bij de tweede of andersom. In het tweede gesprek staan we stil bij de perspectieven voor jou binnen Rochewood. Wat kan je verwachten van het werken bij Rochewood en past dit bij jouw ambities? Ook is er natuurlijk genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

 • Zijn we na twee gesprekken allebei overtuigd dat je een goede keuze gaat maken bij Rochewood te komen werken? Dan volgt er een aanbiedingsbrief met de arbeidsvoorwaarden. We nemen het samen grondig door zodat je precies weet waar je volmondig ja op gaat zeggen. 

 • Welkom bij Rochewood nieuwe collega! Na akkoord maken we een afspraak om jouw contract te komen tekenen. Hier maken we natuurlijk een feestelijk momentje van. Dan tellen we af tot jouw eerste werkdag bij Rochewood. In de tussentijd maken wij een inwerkplan zodat je de eerste weken lekker aan de slag kunt gaan. 

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl