Schadebehandelaar wonen bij Rochewood

  • Zwolle
  • Verzekeringen
  • €2200-2400 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo


Jezelf specialiseren tot Schadebehandelaar binnen de branche brand? Of misschien juist eerst ontdekken welke branche je het leukst vindt? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambitie! Benieuwd wat Rochewood voor jou kan betekenen?

Bij Rochewood ga je ervaring op doen, elk jaar een nieuwe opdracht doen en aan de slag met vakopleidingen! Samen bouwen we aan jouw carrière.

Je behandelt woonhuis (inboedel- en opstal) schadeclaims vanaf het moment dat de melding binnenkomt tot aan de uiteindelijk afwikkeling. Van a tot z zelfstandig behandelen dus. Jij hebt vanaf het eerste moment direct contact met de klant die schade heeft geleden. Door goed te luisteren en gerichte vragen te stellen breng je in kaart wat er precies is gebeurd. Op basis van deze informatie ga jij de schade zo goed en snel als mogelijk is afwikkelen. Je controleert of er dekking is volgens de voorwaarden en handelt de schade, bij voorkeur direct, af.

Context
Je start, volledig vanuit huis, in jouw eerste opdracht bij ABN AMRO Verzekeringen. Vanwege de overgang naar een nieuw systeem is er (extra) werk ontstaan waardoor jouw hulp hard nodig is! Het is fijn dat je al enige kennis van particuliere schadeverzekeringen (brand/woonhuis/inboedel/opstal) hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw collega's bij ABN AMRO jouw op afstand snel en goed kunnen inwerken. De opdracht bij ABN AMRO Verzekering duurt in ieder geval tot januari 2022. Er bestaat altijd een kans dat ABN AMRO Verzekeringen je vraagt nog een extra periode te blijven. Samen gaan wij beoordelen of dit iets is waar jij blij van wordt.

Waar je gaat werken
Het schadevak is een ervaringsvak. Daarom zijn de mogelijkheden vaak beperkt als je nog niet veel ervaring hebt. Gelukkig bieden wij uitkomst! We werken samen met verzekeraars, volmachtkantoren, intermediairs en (beurs)makelaars. Denk naast ABN AMRO Verzekeringen aan a.s.r., Achmea of Aon. Hier is veel werk te doen en doe je waardevolle ervaring op. Hoe meer je leert en kunt, hoe groter het aanbod aan opdrachten geleidelijk wordt. Zo kun je in de toekomst bijvoorbeeld jezelf specialiseren in zakelijke brandschades, of juist verbreden door verkeersschades te behandelen.

Jouw ontwikkeling
De Wft basis en schade particulier zijn een vereiste om bij Rochewood in een opdracht te kunnen beginnen. Het is een mooi startpunt om verder te bouwen aan jouw carrière als Schadebehandelaar! Je kunt jezelf verder ontwikkelen tot specialist binnen de branche brand. Dan behaal je eerst de Wft schade zakelijk, gevolgd door de brancheopleiding brandverzekeringen. Je kunt er ook voor kiezen eerst verschillende opdrachten als Schadebehandelaar te doen om te ontdekken wat je nu echt het leukst vind. 

Het team
Je maakt onderdeel uit van het Schadebehandelingsteam van Rochewood. Jouw collega’s zie je regelmatig op onze (online) kennissessies en masterclasses of informele uitjes. Ook kan het zijn dat jullie samen aan de slag gaan op dezelfde afdeling. Je wordt persoonlijk begeleid door een eigen accountmanager. In dit geval Joanan. Hij is contactpersoon voor jou en ABN AMRO Verzekeringen. Geregeld hebben jullie met elkaar contact. Hoe het gaat in de opdracht, hoe het gaat jou persoonlijk, wat je ambities zijn en om tussentijds te evalueren.

Via Rochewood werk je gedetacheerd bij een opdrachtgever, maar zijn wij er als werkgever voor jou. Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Jij kunt vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden en contractuele zekerheid waar dat kan.

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2200-2400 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: toegang tot onze vakopleidingen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Masterclasses en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Ervaring in het behandelen van inboedel- en opstal schadeclaims
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het gesprek voer je met onze recruiter Lysanne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Ga je akkoord, dan bouwen we jouw Rochewood-cv en presenteren we jou aan onze opdrachtgevers. Mogelijk volgt er een tweede gesprek met een van de managers. Bij goed vervolg plannen we een feestelijke onboarding in op kantoor in een corona-proof omgeving om jouw contract te ondertekenen.

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl