Bekijk actueel aanbod

Sluiter grootzakelijk AVB/Varia (senior) bij Schouten Zekerheid

  • Capelle aan den IJssel
  • Verzekeringen
  • 32, 36 of 40 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo, Wo


Dit is een vaste vacature in het Specialistenteam grootzakelijk van Schouten Zekerheid.

Werk jij als specialist met grootzakelijke AVB en of Varia-verzekeringen? Wie weet kan jij binnenkort als Senior Sluiter bij Schouten Zekerheid starten. Ga de uitdaging aan en solliciteer nu!

Als senior Sluiter verricht je alle werkzaamheden rondom het beoordelen van grootzakelijke risico’s van corporate clients. De dossiers die bij jou binnenkomen hebben raakvlakken met aansprakelijkheid (AVB/Varia) waarbij de focus vooral zal liggen op de beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidszaken. Jouw werk is maatwerk, je zal je dus voornamelijk verdiepen in complexe aanvragen en mutaties.

Jij bent als Sluiter het aanpreekpunt voor de top 75 corporate clients. Jij begrijpt de risico’s die ondernemers lopen, in diverse branches. Je informeert en adviseert over de risico’s en de beschikbare producten, zodat de ondernemer zeker weet goed verzekerd te zijn. Adviseren doe je ook intern zodat de verstandigste keuzes worden gemaakt rondom inkoop of een pool op de juiste manier wordt samengesteld. Je bent er voor de klant wat maakt dat je creatieve oplossingen kan en mag bedenken.

Wat je heel goed kunt
Jij vervult een senior positie in het team. Collega’s kunnen met kennisinhoudelijke vragen bij je terecht. Jij bent continu op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en eventuele wijzigingen binnen beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid verzekeringen. Vanuit jouw ervaring weet je een complete risicobeoordeling te maken, de juiste conclusies te trekken en dit te vertalen naar een passend advies voor de klant. Je doorziet risico’s, legt de juiste verbanden en kan dit duidelijk uitleggen aan je collega’s in de buitendienst, de klant of directie.

Het team
Het team bestaat uit ongeveer 17 specialisten verdeeld over verschillende (zakelijke) vakgebieden. Samen met een collega specialist Sluiter grootzakelijk brand ben je verantwoordelijk voor acceptatie van de aanvragen bij de bestaande en nieuwe grootzakelijke klanten. In de kantoortuin zal je een werkblok delen met de collega’s in het specialisme aansprakelijkheidsverzekeringen van particulier tot grootzakelijk. Jullie vinden elkaar om (inhoudelijk) te sparren over zaken, maar ook zeker voor een grapje of om het weekend te bespreken.

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is als familiebedrijf al meer dan 65 jaar een begrip in de verzekeringsmarkt. Met ruim 200 collega’s zijn zij de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de vijf grootste, onafhankelijke verzekeringsmakelaars van Nederland. Schouten Zekerheid zorgt ervoor dat diverse branche-, beroeps- en ondernemersorganisaties en hun medewerkers goed verzekerd zijn en blijven. Denk hierbij aan de Koninklijke Horeca Nederland, MKB Infra, de tuinbranche en nog velen meer.

Ontdek Schouten Zekerheid
 • Contract Jaarcontract met de intentie tot een vast contract, Salarisschaal op aanvraag
 • Bonus Prestatiebeloning o.b.v. individuele resultaten, Pro rato 13e maand o.b.v. de positieve bedrijfsresultaten
 • Reiskostenvergoeding NS Businesscard (ov), Leaseauto
 • Vakantie 28 vakantiedagen + 8,25% vakantiegeld
 • Pensioen en verzekering Premievrij pensioen + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Mogelijkheid opleidingen te volgen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken + laptop + telefoon + thuiswerkvergoeding €2 per dag + internetvergoeding €25 per maand + ergonomische thuiswerkplek
 • Diploma Hbo, Wo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk, Branchediploma Aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Kennis en ervaring Ervaring als Sluiter met het specialisme beroeps- en of bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie per mail of telefoon. Krijgt jouw sollicitatie geen vervolg ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter Marrianne gaat met je in gesprek over jou, de vacature en Schouten Zekerheid. Na dit gesprek delen we jouw sollicitatie, de ingewonnen referentie en ons gesprekverslag met Schouten Zekerheid en nemen zij de procedure verder over.

 • Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en een collega van HR. Het derde gesprek zal met de manager van de schadeafdeling en directeur plaatsvinden. Dit is tevens een arbeidsvoorwaardengesprek. Beide gesprekken vinden plaats op kantoor in Capelle aan den IJssel.  Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Denk dus zelf ook goed na of de functie en omgeving bij jou past. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. 

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Na twee gesprekken volgt een digitaal assessments gericht op jouw competenties. Gaat dit goed, dan volgt een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je enthousiast bent en vlot kunt beginnen aan je nieuwe baan bij Schouten Zekerheid. 

Marrianne van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl