Bekijk actueel aanbod

Recruiter (junior) bij Rochewood

  • Harderwijk
  • Recruitment & Consultancy
  • €2100-2300 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo


Kom jij het Recruitmentteam van Rochewood versterken? Het salaris is gebaseerd op een werkweek van 36 uur inclusief studiebudget voor de nodige opleidingen, waaronder een training selectie- en gesprekstechnieken.

Waarom hebben we jou nodig? Simpel. Er zijn steeds meer mensen die bij ons willen werken en organisaties die met ons willen samenwerken. Daar zijn we hartstikke blij mee, maar om ons werk goed te blijven doen is versterking nodig. Met name een Recruiter. Omdat we dus niet de enige zijn op zoek naar een Recruiter, gaan we je opleiden. Ervaring is dus niet nodig. Een positieve, leergierige, ietwat overijverige instelling wel.

Vacatures stellen
Een vacature vormt altijd de basis van je werk als Recruiter. Dagelijks krijgen we vacatures binnen van allerlei opdrachtgevers (vooral verzekeraars en banken). Deze zijn alleen niet altijd even duidelijk, volledig of goed geschreven. Daar kom jij als Recruiter in actie. Hoe pakken we de werving aan? Met welke voorwaarden overtuig je de beste kandidaat? Welke informatie is relevant? Je zult merken dat een 'goede' vacature echt het verschil kan maken.

Linkedin en netwerken
Hoewel een goed geschreven en vindbare vacature echt helpt, benader je ook mensen op Linkedin die je nog niet kent. Niet via select all + send, maar door persoon voor persoon een uniek bericht te sturen waar de ontvanger niet anders kan dan met je in gesprek te gaan. Moeilijk? Geen zorgen. We leren het je.

Spreken en selecteren
Een sollicitant? Of positieve reactie op je bericht? Dan voer je telefonische intake-, sollicitatie- en referentiegesprekken. Daarin beoordeel je mensen op persoonlijkheid, drijfveren, motieven en natuurlijk de inhoudelijke match met het werk dat er te doen is. Soms hebben gesprekken een positieve uitkomst, soms niet. Wat de uitkomst ook is, je zorgt ervoor dat mensen altijd snappen wat ze van ons kunnen verwachten en wat niet.

Nieuwe collega's aannemen
Heb je een goede match te pakken? Dan ben je er nog niet. Want is de kandidaat net zo overtuigd als jij? Moet je nog onderhandelen over het salaris? Of is een opleiding een beter idee? Als alles goed gaat, bouw je een cv op in Rochewoodstijl en zet je een voorstel in elkaar richting onze opdrachtgevers. Voert je kandidaat ook daar nog eens een goed gesprek? Dan heb je voor je het weet je eerste nieuwe collega geworven. Nice! Vergeet je niet onze scheepsbel een lel te geven?

Rochewood

Als recruitmentbureau bestaan we dit jaar precies 10 jaar. In die 10 jaar hebben we een bedrijf opgebouwd waar inmiddels 120 collega’s hun werk kunnen doen. 16 daarvan werken er op kantoor in Harderwijk en vormen het interne team dat ervoor zorgt dat de andere 100+ collega’s gedetacheerd (of extern) bij onze opdrachtgevers kunnen werken. Je zou ons dus een middelgrote mkb’er kunnen noemen.

Werken bij Rochewood

We hebben onze zaakjes goed op orde. Ook voor jou als collega. Zo profiteer je van een thuiswerkvergoeding, kun je via Rochewood een ergonomische thuiswerkplek samenstellen en krijg je van ons een MacBook en iPhone om optimaal je werk te kunnen doen.

Widget - Detachering 2 (blauw/grijs)
 • Contract Contract voor (on)bepaalde tijd
 • Salaris €2100-2300 (36 uur)
 • Bonus Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding, NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling via Aegon + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Mogelijkheid opleidingen te volgen, Training selectie- en gesprekstechnieken
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Geen ervaring als Recruiter nodig, wel een ijzersterke motivatie
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl