Bekijk actueel aanbod

Recruiter bij Rochewood

  • Harderwijk
  • Recruitment & Consultancy
  • €2300-2600 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo


Kom jij het Recruitmentteam van Rochewood versterken? Het salaris is gebaseerd op een werkweek van 36 uur inclusief studiebudget voor de nodige opleidingen, waaronder een training selectie- en gesprekstechnieken.

Dit jaar hebben wij een extra plek vrij in ons recruitmentteam! Omdat we veel werk te doen hebben, omdat we recruitment naar een (nog) hoger niveau willen tillen en omdat wij jou een heel leuke baan gunnen!

Ons recruitmentteam telt 4 Recruiters. Elke Recruiter richt zich op een aantal strategische functies en voert het gehele recruitmenttraject van eerste contact tot het tekenen van het contract zelf uit. Je hebt bij ons dus een zelfstandige rol met alle ruimte voor eigen inzicht en goede ideeën, maar ook met de nodige verantwoordelijkheid.

Doelgroepen en recruitmentdisciplines 
Wij werven samen continu collega’s voor onze detacheringsteams (letselschade, sociale zekerheid, hypotheken en verzekeringen). Jij zult je richten op een van deze teams. Onze collega’s zijn specialisten in hun vakgebied, werken veelal op hbo(+) werk en denkniveau en kiezen weloverwogen voor een carrière in de detachering. Deze keuze maken ze om allerlei verschillende redenen. Onze nieuwe loopbaanpaden bieden je daar trouwens al wat inzicht in.

Specialisten zijn echter schaars en van baan wisselen is op dit moment niet iets dat men zomaar doet. Daarom is de gemiddelde wervingstijd wellicht langer dan je gewend bent. Om goede specialisten voor ons te winnen, combineren we verschillende recruitmentdisciplines. Zo is referral recruitment een krachtig middel in een markt waarin iedereen elkaar kent, is elke benadering die we doen persoonlijk en uniek, sleutelen we continu aan ons werkgeversmerk en zetten we online marketing en arbeidsmarktcommunicatie gericht in om onszelf en onze vacatures aantrekkelijk én vindbaar te maken.

Samenwerken met collega's
Hoewel we als Recruiters elk een zelfstandige rol hebben en eigen wervingstrajecten beheren, werken we ook veel met elkaar samen. Zo kan het zijn dat we onderling bijspringen daar waar het werk op dat moment is. Ook organiseren we iedere maandagochtend een weekstart waarin vooral operationele zaken en de workload wordt besproken. Daarnaast is er iedere week een gezamenlijk searchblok waar we samen kandidaten op Linkedin benaderen. Dit is niet alleen effectief, het is ook gewoon gezellig en zorgt ervoor dat we de regelmaat er samen in houden.

Marketing is essentieel om de sollicitatiestroom op peil te houden. Je werkt regelmatig samen met onze Marketeer Rick om vacatures te schrijven en reviewen, vacatures (extra) te promoten of om samen content te creëren voor de website en social media als Linkedin. Vooral voor werving- en selectietrajecten werk je veel samen met Rick om een goede werving op te zetten.

Je beheert je eigen wervingstrajecten en hebt hierover geregeld contact met Accountmanagers. Samen bespreken jullie de samenstelling van de detacheringsteams inclusief de (verwachte) in- en uitstroom en de relevante ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers. Deze informatie gebruik je niet alleen om te anticiperen en je werk goed te plannen, je kunt toekomstige collega’s daardoor precies vertellen wat men kan verwachten van onze opdrachten.

Wanneer je een nieuwe collega hebt aangenomen, schakel je met de collega’s van HR. Samen zorgen jullie ervoor dat de formele indiensttreding op rolletjes loopt en er tijdens de onboarding een contract klaarligt om te tekenen. We hebben trouwens een leuke video gemaakt die onze onboarding haarfijn uitlegt.

Dynamiek van de detachering
Een beetje dynamiek moet je wel aanspreken als je bij Rochewood komt werken. Daar waar het Recruitmentproces goed georganiseerd en voorspelbaar is, zijn de tijdslijnen van onze opdrachtgevers dat niet altijd. Soms is het een kwestie van snel schakelen om een collega voor te stellen op een nieuwe opdracht. Zo kan het voorkomen dat je vrij ad hoc een cv opmaakt of controleert, benadering van collega's overneemt als de Accountmanager op pad is.

Thuiswerken
Momenteel werken alle collega’s vanuit huis. Dat was in het begin wel even wennen, omdat we tot die tijd veelal op kantoor werkten. Inmiddels vinden we elkaar gemakkelijk via Teams en telefoon en zijn we gewend aan de situatie. Sterker nog, ook na versoepeling van de coronamaatregelen kun je bij ons de helft van je werkuren thuis blijven werken. Houd er als potentieel nieuwste collega wel rekening mee dat je initieel volledig thuis zal werken. Ook in de inwerkfase. Gelukkig hebben we met onze nieuwste collega’s Joanan en Dennis, twee ervaringsdeskundigen die jou kunnen vertellen hoe we dat samen in goede banen leiden. Wil je er toch vooraf over van gedachten wisselen? Maak het gerust bespreekbaar tijdens een van de selectiegesprekken.

Rochewood

Als recruitmentbureau bestaan we dit jaar precies 10 jaar. In die 10 jaar hebben we een bedrijf opgebouwd waar inmiddels 120 collega’s hun werk kunnen doen. 16 daarvan werken er op kantoor in Harderwijk en vormen het interne team dat ervoor zorgt dat de andere 100+ collega’s gedetacheerd (of extern) bij onze opdrachtgevers kunnen werken. Je zou ons dus een middelgrote mkb’er kunnen noemen.

Meer over ons

We hebben onze zaakjes goed op orde. Ook voor jou als collega. Zo profiteer je van een thuiswerkvergoeding, kun je via Rochewood een ergonomische thuiswerkplek samenstellen en krijg je van ons een MacBook en iPhone om optimaal je werk te kunnen doen.

Widget - Detachering 2 (blauw/grijs)
 • Contract Contract voor (on)bepaalde tijd
 • Salaris €2300-2600 (36 uur)
 • Bonus Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding, NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling via Aegon + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Mogelijkheid opleidingen te volgen, Training selectie- en gesprekstechnieken
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Tenminste 2 jaar werkervaring als (Corporate) Recruiter waarin je zelfstandig alle werkzaamheden binnen een werving- en selectietraject hebt uitgevoerd
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl