Bekijk actueel aanbod

Medewerker expertisedesk hypotheken bij FlexFront

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €3000-3500 (40 uur)
  • 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo


Dit is een vaste vacature bij onze opdrachtgever FlexFront.

Als ik FlexFront bel, heb ik binnen 10 seconden een expert aan de lijn. Of ik nou een commerciële vraag heb, mijn dossier een duwtje nodig heeft, inhoudelijk wil sparren of een zaak wil voorbespreken; ik word direct en top geholpen!

Wist je dat er één plek in Nederland is waar je kunt samenwerken met zo’n 20 geldverstrekkers en ruim 1200 advieskantoren? Waar je service kunt verlenen waar je klanten blij van worden? FlexFront gaat dit jaar voor de 6e Gouden Lotus Award op rij. Jij bent daarvoor als collega op de vernieuwde expertisedesk onmisbaar!

Het werk dat je doet
Als collega op de expertisedesk ben je het meest van iedereen in gesprek met klanten. Zo werden er in 2020 om precies te zijn 123.862 telefoontjes behandeld. Je spreekt vooral adviseurs van intermediairs en beantwoordt inhoudelijke vragen over hypotheekaanvragen, hypotheekdossiers en de voorwaarden van geldverstrekkers (dat zijn al gauw meer dan 1600 mogelijke combinaties).

Overigens bel je zeker niet de gehele dag aan een stuk door. Je dag is namelijk verdeeld in specialisatieblokken. Dat geeft afwisseling. Het ene blok beheer je binnenkomende telefonie en het andere blok verwerk je de administratie of beheer je de mailbox. Tot slot heb je nog verdiepingsblokken waarin je werkt aan je (product)kennis of klantonderzoek uitvoert. Het team wil zich niet voor niets ontwikkelen tot hét expertisecentrum binnen de organisatie. Jouw ontwikkeling is daarvoor minstens zo belangrijk.

Het logische resultaat van jouw werk is een klant die maar wat graag met FlexFront samenwerkt. Daarnaast werk je ook nog eens aan het vervullen van een woonwens van de consument. Hoe mooi is dat?!

Wat je heel goed kunt
Zoals gezegd ben je veel in gesprek met klanten. Dat moet je zeker liggen. Extraverte eigenschappen als communicatief talent, overweg kunnen met verschillende persoonlijkheden en het in rap tempo afwisselen van gesprekken, passen goed bij dit werk. Daarnaast moet je inhoudelijk het nodige weten van hypotheken en best stevig in je schoenen staan. Adviseurs weten precies wat ze willen en bellen niet voor niets.

Het team waarin je werkt
De expertisedesk telt op dit moment tien collega’s en is onderdeel van de afdeling Sales. De gehele afdeling wordt geleid door één manager. Je werkt geregeld samen met commercieel medewerkers, de voorbespreekdesk, accountmanagers en natuurlijk de hypotheekacceptanten. Om de fijne kneepjes van het vak te leren, werk je de eerste periode vooral op kantoor. Onder normale omstandigheden kun je tot 2 dagen per week thuiswerken. Juist nu men veel vanuit huis werkt is onderlinge verbondenheid belangrijk. Daarom begint elke dag met een dagstart en is er genoeg tijd geregeld met elkaar bij te praten. 

FlexFront

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. De afgelopen vijf jaar is FlexFront uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland in de Gouden Lotus verkiezing. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert. FlexFront is onderdeel van Link Group.

Werken bij FlexFront
Opdrachtgever - FlexFront (Tekst met afbeelding)

Wie kan jou beter vertellen hoe het is te werken bij FlexFront en BCMGlobal dan de mensen die er daadwerkelijk werken? Mireille is via Rochewood gestart op de expertisedesk van FlexFront. Hoe ervaart ze haar nieuwe baan? En wat kun jij allemaal verwachten? Let's talk!

Lees verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3000-3500 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Vakopleidingen Wft-vermogen
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken, Overwerken tegen 125-150% salaris
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet
 • Kennis en ervaring Werkervaring in een soortgelijke functie bij een serviceprovider, tussenpersoon of geldverstrekker
 • Beschikbaarheid 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Arlette Langerak
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
a.langerak@rochewood.nl