Bekijk actueel aanbod

Adviseur voorbespreekdesk hypotheken

  • Hypotheken
  • €3300-3900 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo

Weet je alles van hypotheken en is puzzelen en uitzoeken je ding? Dan is voorbespreekdesk bij FlexFront de ideale plek om te werken!

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. Sindsdien is het team net als de dienstverlening flink uitgebreid. Van overleggen welke geldverstrekker het best past bij de klant tot het volledig uitbesteden van hypotheekadministratie. Er is inmiddels zelfs een geheel eigen systeem en app gebouwd. Voor ruim 1600 advieskantoren is FlexFront een betrokken partner en echte kennisexpert als het gaat om hypotheken.

FlexFront is samen met Nationaal Hypotheek Loket en Link Asset Services onderdeel van Link Group. Samen bieden ze complete hypothecaire outsourcing onder één dak.

Meer over FlexFront
 • Als Adviseur voorbespreekdesk hypotheken ben je voor je collega’s en de klanten degene die haarfijn weet wat er allemaal mogelijk is. We verwachten niet dat je alle 1155 mogelijke combinaties tussen 77 verschillende voorwaarden en 15 hypotheeklabels allemaal uit je hoofd kent. Je weet vooral goed te filteren wat nou echt gevraagd wordt en waar je vervolgens het beste antwoord vindt.

  De voorbespreekdesk is bedacht om advieskantoren een kennisspecialist te bieden die snel kan reageren op inhoudelijke vragen over lopende of nog in te dienen aanvragen. Bijvoorbeeld wanneer een adviseur een klant heeft gesproken, de situatie goed heeft geïnventariseerd, maar waar het niet voor de hand ligt welke geldverstrekker het best past. Precies daar zit de toegevoegde waarde van jouw werk. Jouw advies en manier van werken kan bepalend zijn voor de adviseur om zijn aanvraag door FlexFront te laten behandelen.

  Naast voorbespreken is ook nabespreken een optie. Het kan zijn dat een hypotheekaanvraag is afgewezen door je collega’s van de afdeling hypotheekacceptatie. In dat geval ben jij het extra paar oren dat de adviseur hoort, en het extra paar ogen dat nog eens goed kijkt wat er toch wel mogelijk is. Je kunt het zien als een soort second opinion om uiteindelijk toch iemand aan een nieuwe hypotheek te kunnen helpen.

 • Zoals gezegd is puzzelen iets dat je in deze baan veel gaat doen. Omdat elke situatie uniek is en je niet alles kunt onthouden, weet je vooral makkelijk te vinden wat je zoekt. Het filteren van de juiste informatie hoort daarbij. Vanuit een uitgebreide mail precies herleiden wat echt de vraag is kun je dus goed. Daarnaast heb je gedurende de dag veel contact met klanten. Ook telefonisch. Werk onderbreken, iets anders doen en daarna weer oppakken gebeurt geregeld. Communicatief gezien vraagt dit werk vooral geduld, mondigheid en overtuigingskracht op inhoud. Je hebt immers te maken met adviseurs die zelf ook veel weten van de materie en het niet altijd met je eens zijn.

 • Er werken twee collega’s op de voorbespreekdesk. Zij hebben de afdeling opgericht. Eigenlijk wordt er met elke afdeling binnen FlexFront wel samengewerkt. Dat komt omdat de voorbespreekdesk voor veel verschillende situaties ingezet kan worden. Daarom is je werk ook zo divers. De afdeling Desk Accountmanagement komt echter het meest overeen, maar kun je zien als meer commercieel.

Collega - Link - Katinka

''Als team zorgen wij ervoor dat de consument zijn droom kan waarmaken en het liefst zo snel mogelijk. De korte lijnen intern bij FlexFront en met onze hypotheekaanbieders maken dit ook mogelijk.''

Katinka - Adviseur voorbespreekdesk hypotheken

Er wordt samengewerkt met 12 verschillende geldverstrekkers, namelijk Munt Hypotheken, Lloyds Bank, NIBC Direct, Argenta, Centraal Beheer Achmea, Conneqt, Obvion, Woonfonds, Home-invest, Tulp Hypotheken, Vista Hypotheken en a.s.r. hypotheken en ruim 1600 verschillende advieskantoren en intermediairs, waaronder Hypotheekshop en Vereniging Eigen Huis.

 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3300-3900 (40 uur)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Lijfrenteregeling vanaf tweede contract
 • PA/PE en register certificering PA/PE abonnement
 • Vrije keuze Thuiswerken
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-hypothecair krediet, Wft-vermogen
 • Kennis en ervaring Werkervaring als adviseur, acceptant of op een commerciële binnendienst gericht op hypotheken  
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl