Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar particulier projectteam

  • Amstelveen
  • Verzekeringen
  • €2600-2800 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo, Hbo

In een uniek en door Rochewood samengesteld projectteam is er nu plek voor een Schadebehandelaar voor het particuliere segment. Hoofddoel van dit projectteam is het ontzorgen van de verzekeraar waar jullie werkzaam zijn! De eerste taak van dit project: Lees deze vacature om te ontdekken of het iets voor jou kan zijn!

Jij als Schadebehandelaar particulier

Het hoofddoel van jullie project is het ontzorgen van Vivat in Amstelveen. Letterlijk nemen jullie werkzaamheden uit handen van diverse afdelingen, waaronder de afdeling schadebehandeling. Dat is waar jouw expertise voor nodig is. Wekelijks en soms zelfs dagelijks krijg je van een van de managers daar werkzaamheden doorgespeeld. Denk daarbij aan het inhoudelijk behandelen van dossiers, opvang van de telefonie en het verwerken van poststukken.

Het werken in dit projectteam past goed bij jou als je het leuk vindt dat je vandaag nog niet weet wat je morgen gaat doen. Dat iedere dag weer een verrassing voor je mag zijn en jij daar vooral veel plezier uit haalt. Simpele en complexe werkzaamheden zullen elkaar afwisselen. Ook zal de dag komen waarop jij de werkvoorraad al hebt weggewerkt en er (nog geen) nieuwe werkzaamheden zijn. In deze situatie is het voor jou heel logisch even bij jouw collega van acceptatie aan te schuiven om hem of haar te helpen bij het verwerken van de offerte aanvragen. Ondanks het feit dat het niet jouw vakgebied is, is er vast wel iets waarbij je kan helpen! Afwisseling is in dit project in ieder geval gegarandeerd!

Dit project gaat een mooie boost aan je carrière geven. Je zit in het team bijvoorbeeld naast de Junior schadebehandelaar. Even meekijken en hier en daar wat coachen is zo gedaan, goed voor je ervaring dus! Het projectteam krijgt werkzaamheden toebedeeld van diverse (schade-) afdelingen, je leert op deze manier dus ook veel over de verschillende takken van de verzekeraar. En hoe gaaf is het dat jij deel uitmaakt van een uniek projectteam dat Vivat echt ontzorgd in een periode dat zij het nodig hebben! Dat moet een voldaan gevoel geven, toch!?

10 Rochewood-collega’s maken deel uit van dit projectteam, ieder met een eigen achtergrond als acceptant of schadebehandelaar. Jullie krijgen een eigen plek toebedeeld in het pand van Vivat in Amstelveen zodat managers en collega’s van Vivat jullie ook gemakkelijk kunnen vinden. Want niet alleen werken jullie als projectteam intensief samen, ook met de collega’s van Vivat trekken jullie veel op.

Het project start eind 2019 waarbij geldt: hoe eerder hoe beter! Het project draait in ieder geval 6 maanden en een verlenging met nog een aantal maanden is reëel. Na deze periode zijn er diverse mogelijkheden voor jou. Als het projectmatig werken je goed bevalt kijken we samen naar een volgende detacheringsopdracht. Toch toe aan vastere grond? Dan is in dienst gaan bij onze opdrachtgevers iets dat we samen regelen.

Kom je bij ons werken dan staat je ontwikkeling niet stil. Uitdagend werk, persoonlijke begeleiding en opleidingen horen er gewoon bij!

Lees verder
Verhalen - Acceptant 3 (blauw/grijs)

Kies je voor detachering, dan kies je voor ontwikkeling. Daar kan Anne met haar ervaring bij Rabobank en Interpolis je alles over vertellen!

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2600-2800 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Tenminste 2 jaar ervaring als Schadebehandelaar (particuliere) schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv.

Om het projectteam te laten slagen is het belangrijk dat jullie elkaar goed aanvullen. Naast de inhoudelijke kennis zullen we ook extra gaan letten op wie jij bent als persoon! Doe daarom extra je best op het invullen van onze motivatievragen!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl