Bekijk actueel aanbod

WGA-specialist

  • Den Haag
  • Inkomen
  • €3100-3800 (40 uur)
  • 36-40 uur
  • (On)bepaalde tijd

Wanneer mag je jezelf WGA-specialist noemen? Is dat als je inzetbaar bent als acceptant, adviseur of claimbehandelaar? Of wanneer je als productmanager volledig op de hoogte bent van een WGA-hiaat verzekering? Feit is dat jij overtuigt bent dat je alles weet van een WGA verzekering. En of je je nu wilt gaan specialiseren in een van deze rollen of juist gaat voor afwisseling: je kiest in ieder geval voor ontwikkeling!

Jij als WGA-specialist

Om terug te komen op de eerste vraag: wanneer noem je jezelf WGA-specialist? Als WGA-specialist ken jij het traject dat ontstaat wanneer een zakelijke klant een collectieve inkomensverzekering wil afsluiten. Je bent binnen dit traject inzetbaar als bijvoorbeeld acceptant, adviseur of je houdt je bezig met na-verrekeningen. Misschien heeft een van deze functies jouw ambitie, of heb je er al meerdere uitgevoerd. Hoe dan ook, je zoekt uitdaging en ontwikkeling!

Als WGA-specialist start je de dag misschien wel ’s morgens met een kop koffie en het lezen van de krant, om te weten te komen wat de ontwikkelingen in de (financiële) wereld zijn. Je huidige opdracht als acceptant eindigt binnenkort, en hoewel je het jammer vindt dat deze stopt kijk je ook al uit naar de nieuwe opdracht als adviseur, waar je later op de dag een afspraak voor hebt staan. Tussen de middag ben je kort bezig met een weekend weg met vrienden dat er binnenkort aan gaat komen, want jij hebt de verantwoordelijkheid voor de planning op je genomen!

Wanneer je het later op de dag hebt over de nieuwe opdracht ben jij niet enkel aan het luisteren, maar haal je de informatie op die je nodig hebt. Je ziet werken in verschillende opdrachten als een kans om te groeien. Je komt er op deze manier achter welke bedrijfscultuur en wat voor soort werk goed bij je past, maar ook welke competenties je minder liggen. Naast dat je het belangrijk vindt dat er ruimte is voor ontspanning op de werkvloer kijk je kritisch naar je werkzaamheden en geef je aan wat je aan verbeteringen ziet. Dat je als extern WGA-specialist aan de slag gaat komt daarbij goed van pas, zo kan je op een wat meer onafhankelijke manier waarde toevoegen.

De verzekeringen die werkgevers 3 jaar geleden hebben afgesloten bij het samenvoegen van de WGA-vast en WGA-flex lopen binnenkort af, en het zou kunnen dat je eerste opdracht er een is die te maken heeft met het werk dat dit gaat opleveren. Via Rochewood ben je in je eerste opdracht in principe voor een periode van drie tot zes maanden actief. Hierna kan verlengen een optie zijn, mits jij dat ook wilt natuurlijk. 

Samen met Rochewood ga je dit uitdagende en afwisselende traject in. Mogelijk is jouw eerste opdracht, net als Joost Koren bij AON, in Rotterdam. Daarna kunnen opdrachten je onder meer in Utrecht of Den Haag brengen. Hoe, waar en in welke specifieke rollen jouw traject eruitziet, dat is iets wat we samen gaan ontdekken.

Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Univé, Achmea en Rabobank?

lees haar verhaal
Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €3100-3800 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze 20% extra prestatiebeloning als je het besteedt aan opleidingen, Prestatiebeloning schenken aan een goed doel naar keuze, 26 weken geen pensioen opbouwen tegen 5% extra salaris, Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Overnachtingen vergoed als je minder wilt reizen, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-inkomen
 • Kennis en ervaring 3 jaar werkervaring in een aan inkomen gerelateerde omgeving
 • Beschikbaarheid 36-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!