Bekijk actueel aanbod

Junior acceptant zakelijk verzekeren

  • Tilburg
  • Verzekeringen
  • €2100-2500 (40 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Mbo

Heb jij ervaring met particuliere en zakelijke verzekeringen, bijvoorbeeld bij een tussenpersoon, en ben je zoekende naar wat een volgende leuke baan voor je kan zijn? Voor jou zou deze functie weleens heel goed aan kunnen sluiten! Benieuwd naar de vacature van Acceptant bij een van de grootste verzekeraars van Nederland? Lees dan snel verder!

Jij als Junior acceptant zakelijk verzekeren

We hebben niet voor niets ‘junior’ aan deze vacature toegevoegd. Je mag namelijk op zakelijk gebied nog heel veel gaan leren. Idealiter ben je voor deze vacature al ervaren als Acceptant of binnendienstmedewerker op particuliere verzekeringen en pak jij soms ook al wat van het zakelijke segment op. Bijvoorbeeld bij een advieskantoor of tussenpersoon rondom Tilburg, Eindhoven of Den Bosch. 

Als Acceptant ben je voor adviseurs van Rabobank (verkoop en advieskanaal) en tussenpersonen dé Acceptant voor zakelijke verzekeringen, specifiek zakelijke brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Je beoordeelt of een verzekering wordt geaccepteerd. Daarvoor bepaal je de risico’s, premiestellingen en clausules. Van daaruit stel je offertes en de uiteindelijke verzekeringspolis op. Adviseurs kunnen jou vooral telefonisch vinden. Verder komt er dagelijks mail binnen die je als afdeling gezamenlijk beheert.

Zoals gezegd kunnen ondernemers zich dankzij jouw werk als Acceptant zakelijk verzekeren tegen brandschade. Een schadegeval waarvan de gevolgen groot zijn en de acceptatie complex. Als Acceptant spreekt dit belang en de complexiteit jou juist aan. Via een computersysteem zoek je de locatie van het bedrijf op. De omliggende panden (en risico’s) heb jij al gesignaleerd! Hoe weet jij welke risico’s er zitten aan een uitzendonderneming die zijn pand onderverhuurd aan een stomerij? Heb je het specialisme brand onder de knie? Dan kun je daar op termijn aansprakelijkheid en verkeer aan gaan toevoegen. Diezelfde nieuwsgierigheid hadden onze collega’s Patricia en Anne. Resultaat? Zij kunnen straks ook jouw collega worden!

Via Rochewood ga je aan de slag bij Interpolis in Tilburg. De afdeling Acceptatie bestaat verder uit 75 collega’s. Elke collega werkt voor een bepaalde regio net als jij en heeft een specialisme. Meer dan genoeg vakmensen waar je van gaat leren!

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid start de opleiding voor deze functie zo snel mogelijk. Ondanks dat jij al ervaring in deze rol hebt, krijg je 5-7 weken aan opleiding om accepteren volgens Interpolis Tilburg helemaal in de vingers te krijgen. Einddoel? Naast zelfstandig werken als Acceptant kun je op termijn ook thuiswerken. Deze opdracht duurt in ieder geval tot september 2020, wil jij dan nog graag blijven? Laat jezelf zien en zorg voor de mogelijke verlenging.

Interview: Werken als Acceptant 3

Mogelijk wordt Anne jouw nieuwe collega bij Achmea. Lees verder en krijg alvast een goede indruk van de afdeling en werkzaamheden!

Lees verder
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier, Wft Schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Ervaring met zakelijk verzekeren, vanuit een tussenpersoon of als acceptant
 • Beschikbaarheid 32-36 uur
Widget: Werken bij Rochewood 2

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl