Bekijk actueel aanbod

Commercieel adviseren vanuit de binnendienst?

  • Breda
  • Verzekeringen
  • €2300-2800 (36 uur)
  • 32-36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Waar je ook in onderneemt, risico’s zijn er altijd. Weet jij zo welke? Als Zakelijk adviseur help jij ondernemers zorgeloos ondernemen, omdat je hier dagelijks over nadenkt En natuurlijk een passende verzekeringsoplossing kunt bedenken. In voor afwisseling, veel kantcontact en een inhoudelijk specialisme?

Jij als Commercieel adviseur binnendienst

Jij bent de verzekeringsspecialist voor zakelijke klanten van de bank waarvoor je werkt. Je adviseert over passende financiële producten (verzekeringen) die ondernemersrisico’s helpen afdekken. Die risico’s zijn behoorlijk divers net als de verzekeringen die hiervoor zijn bedacht en de klanten die je adviseert. Jij informeert en adviseert klanten over het gestandaardiseerde en overzichtelijke Interpolis product ZekerVanJeZaak. Omdat jij dagelijks klanten spreekt weet jij precies welke oplossing bij welke behoefte past.

Klanten kunnen onder andere bij jou terecht voor inzicht in en goed verzekeringsadvies over bedrijfsaansprakelijkheid, diefstal en inbraak, arbeidsongeschiktheid en verzuim, gebouwen, inventaris en wagenparken en rechtsbijstand. Breed geïnteresseerd? Dan gaat deze diversiteit aan onderwerpen jou zeker aanspreken!

Het team waarin je werkt staat klaar voor klanten én collega’s vanuit het hele land. Gelukkig heb je daarvoor wel een arsenaal aan tools tot je beschikking. Telefoon, chat, mail. Op allerlei manieren kunnen mensen jou bereiken en vice versa. Advies op afstand vraagt echter ook de nodige digitale en communicatieve vaardigheden.

Allereerst het gebrek aan non-verbaal contact. Je ziet de klant niet en gaat vooral af op wat iemand zegt of hoe iemand dat zegt. Wat dan helpt is inlevingsvermogen en de nodige creativiteit. Je voorstellen wat voor bedrijf iemand heeft en waar iemand allemaal tegenaan kan lopen. Natuurlijk doe je dit deels op basis van kennis en een goed gevuld CRM, maar weet je van jezelf dat je dit van nature al goed af gaat. 

Daarnaast leg je makkelijk contact en weet je commercialiteit en dienstverlenend zijn in balans te houden (een verzekering is immers niet altijd het beste advies). Je maakt eenvoudig het onderscheid tussen hoofd- en bijzaken, maar weet ook relevante verbanden te leggen. Dit is belangrijk om een klantvraag goed te begrijpen en tot de beste oplossing te komen. Ook als het beter is om bepaalde risico’s elders of op een andere manier te verzekeren.

Je gaat aan de slag op een gespecialiseerde verzekeringsafdeling van een grootbank in Breda. Samen met ruim 50 collega’s, allemaal verzekeringspecialisten, zet jij je dagelijks in voor het beste zakelijke verzekeringsadvies. Die dagen variëren op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur. Deze opdracht duurt initieel tot einde van het jaar, maar kans op verlenging is groot als je het naar je zin hebt en het werk goed bij je past. 

Niet onbelangrijk is dat deze opdracht een perfecte aanvulling is op jouw verdere carrière in de wereld van het zakelijk verzekeren. Zo kun je hierna ook bij een verzekeraar aan de slag of in een andere rol, bijvoorbeeld als acceptant of risicospecialist. Samen bouwen we aan jouw carrière!

Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

Daar kun je een hoop van verwachten. Uitdagend werk, duidelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en meer!

Ontdek meer
Verhalen - Acceptant 1 (blauw/grijs)

Risicobeheersing is een vak apart. Daar kan Erwin Demmink als echte specialist over meepraten. Benieuwd naar zijn verhaal?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2300-2800 (36 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov)
 • Vakantiedagen 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid, Wft-inkomen
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze 20% extra prestatiebeloning als je het besteedt aan opleidingen, Prestatiebeloning schenken aan een goed doel naar keuze, 26 weken geen pensioen opbouwen tegen 5% extra salaris, Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Overnachtingen vergoed als je minder wilt reizen, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring met particulier en/of zakelijk klantadvies, bereidheid om Wft Inkomen te behalen
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Risette Verbeek
Accountmanager
t
06 10 74 70 80
e
r.verbeek@rochewood.nl