Bekijk actueel aanbod

Werken bij Sovib als Schadebehandelaar zakelijk

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €2200-€2700 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

In de zorgsector werken dagelijks duizenden mensen met hart voor de zorg die zich belangeloos inzetten voor de gezondheid van een ander. Tijdens dat werk zijn er talloze risico’s te bedenken die gelukkig te verzekeren zijn. Als Schadebehandelaar zorg jij voor dat onbezorgde gevoel waar jouw klanten op mogen rekenen!

Jij als Schadebehandelaar zakelijk

Kun jij bedenken wat voor risico’s zorgverleners allemaal lopen op schade? En wat voor verzekeringen ziekenhuizen allemaal kunnen afsluiten om die risico’s vervolgens af te dekken? We nemen je mee! Denk maar eens aan de beroepsaansprakelijkheid als er medisch gezien iets fout gaat of wanneer persoonlijk bezit gestolen wordt van iemand uit een woongroep. Maar net zo goed de materiële verkeersschades aan de ambulances die volle vaart door het verkeer moeten manoeuvreren.

Je hebt het al door: aan variatie krijg je als schadebehandelaar genoeg voor je kiezen. Vanaf het moment dat ze jou bellen om een schade te melden, rekenen klanten op jouw betrokken inzet. Een onbezorgd gevoel bij schade realiseer je vooral dankzij je empathisch vermogen. Daardoor besef jij je wat een schade met een ander kan doen, wat de belangen kunnen zijn en ben je zorgvuldig als het aankomt op het behandelen van de schade.

Deze zorgvuldigheid heeft ook betrekking op de procedures, documentatie en administratie die je beheert. Alles moet correct en compleet zijn. Een scherp ook voor detail is dus mooi meegenomen. Ook inhoudelijk beoordeling en controle op dekking neem je voor je rekening. Vergeet de bijzondere voorwaarden en clausules niet!  Omdat je in de volmacht werkt, ben je bevoegd volledig zelfstandig het schadebedrag uit te keren.

Je gaat werken bij Sovib, een assurantietussenpersoon en verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in de zorgsector. Organisaties als ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartspraktijken en woongroepen kunnen bij Sovib terecht voor advies op maat over zakelijke schade- en inkomensverzekeringen en juridische ondersteuning. Vanwege het specialisme van Sovib ga jij in korte tijd veel leren over risicomanagement en verzekeren in de zorgsector. 

Samen nog beter worden
Je gaat starten op de afdeling schadebehandeling waar nu 7 collega’s werken. Jullie gaan elkaar zeker vinden als je optimale service en kwaliteit vooropstelt. Als nieuwe collega breng jij een ondernemende en kritische blik en heb je oog voor verbeterkansen. Je enthousiasmeert collega’s om samen nog beter te worden. Omdat je in een mkb-organisatie werkt, is een nieuw en goed idee snel uitgevoerd!

Jarig? Regel taart!
Sovib is een mkb-organisatie waar je kleinschalig, betrokken team aan mensen treft. Ben je jarig of heb je iets anders te vieren? Dan regel jij dus de taart en je collega’s de slingers zonder de eventuele allergenen en intoleranties van je collega’s te vergeten! Op vrijdag wordt er samen geluncht en vanaf 16:30 start de vrijdagmiddagborrel.

Is jouw interesse gewekt en ben je benieuwd naar meer informatie over Sovib?

Maak kennis
Blog: How to solliciteren #1

Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2200-€2700 (40 uur)
 • Prestatiebeloning 13e maand
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Tenminste 2 jaar ervaring als Schadebehandelaar zakelijke schades
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl