Bekijk actueel aanbod

Acceptant zakelijk volmacht

  • Eindhoven
  • Verzekeringen
  • €2500 - 3300 (40 uur)
  • 24-40 uur
  • Mbo

Ondernemers hebben in lang niet alle gevallen duidelijk in beeld wat de gevolgen zijn van een schade. Het inschatten van de materiële schade zal in veel gevallen nog wel lukken maar denkt men ook aan de tijd die je nodig hebt om een bedrijf weer 100% draaiend te krijgen? Als Acceptant zakelijk volmacht in Eindhoven ben jij specialist op dit segment en het aanspreekpunt voor de zakelijke klant.

Jij als Acceptant zakelijk volmacht

Jouw uitdagingen in het werkveld beginnen natuurlijk met de basale zaken in jouw functie. Je bent verantwoordelijk voor de klantbediening. Jouw klanten bevinden zich binnen je eigen organisatie en bij de tussenpersoon. Zij zullen verschillende vragen hebben omtrent mutaties, aanvragen en offertes. Voor jou de uitdaging om op heldere wijze toelichting te geven en daarmee de klant het gevoel te geven met een bekwame professional te maken te hebben. 

De organisatie heeft volmacht afspraken met verschillende grote verzekeraars. Je beoordeelt dan ook nieuwe aanvragen voor zakelijke verzekeringen op basis van de voorwaarden van deze verzekeraars. Dit kunnen verzekeringen zijn van bedrijfsaansprakelijk tot aan het verzekeringen van een groot wagenpark. Daarnaast heb je ook te maken met het opstellen van na-afrekeningen, herbeoordeling van contracten en tal van andere werkzaamheden waarin jouw zorgvuldigheid tot zijn recht komt.

Als Acceptant zakelijk volmacht heb je tenminste de wft module basis en schade particulier op zak. Heb je ook de module schadeverzekeringen zakelijk, dan wordt dit gewaardeerd. Dit mag overigens ook een branche of een A-diploma zijn. Zo niet, dan krijg je de ruimte om deze nog te behalen.

Omdat dit een vacature is die wij vervullen via werving en selectie, kom jij als Acceptant zakelijke verzekeringen direct in dienst bij onze opdrachtgever in de buurt van Eindhoven om precies te zijn in Nederweert. Een betrokken tussenpersoon met de ambitie om volledig levenslang financieel partner te zijn van haar klanten. En daarvoor ben jij, Acceptant zakelijke verzekeringen, essentieel! 

Als ervaren professional ben je werkzaam in een enthousiast en hecht team. Humor is hier van alle leeftijden. Het betreft een gemêleerd gezelschap van jong tot ervaren. Naast hun humor hebben ze nog een belangrijke eigenschap gemeen. De wil om de schouders eronder te zetten wanneer dit nodig is en elkaar ondersteunen in het werk. Daarbij is er altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek tijdens bijvoorbeeld de lunch en gezellige teamavonden.

 

Blog: How to solliciteren #1

Lees hier hoe jij ervoor zorgt dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500 - 3300 (40 uur)
 • Vakantie 20 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als acceptant zakelijke verzekeringen
 • Beschikbaarheid 24-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Daphne Voets
Accountmanager
t
06 12 80 92 92
e
d.voets@rochewood.nl