Bekijk actueel aanbod

Casemanager verzekeraar WIA

  • Rotterdam
  • Sociale zekerheid
  • € 3500-4500 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Hbo

Gaan jouw handen spontaan jeuken als je iemand hoort praten over ziekte of verzuim? Heb jij van deze interesse je werk gemaakt en jezelf als Casemanager gebombardeerd tot expert op het gebied van de WIA? Blij met je baan, maar wel op zoek naar wat meer afwisseling of uitdaging? Dan is dit je kans jouw expertise via Rochewood te vergroten!

Jij als Casemanager verzekeraar WIA

We hoeven jou niet te vertellen wat je in deze rol gaat doen. Immers houd jij je als Casemanager ook nu al dagelijks bezig met verzuimende werknemers. En dan specifiek het traject dat ontstaat wanneer de eerste 104 weken voorbij zijn. Je volgt weliswaar al tijdens de Poortwachter-periode het proces, zodra de WIA-uitkering start weet jij ook welke handelingen te verrichten. Wellicht heb je eerder in je loopbaan je focus gehad op de Ziektewet en vind je ook dat werk interessant. Feit is dat je expert bent in wat je doet en alle relevante wet- en regelgeving, zoals de Wet Verbetering Poortwachter, kent.

Hoewel je het werk van procesbegeleider leuk vindt, merk je dat er iets kriebelt. Het gevoel dat er meer is dan dit. Dat je meer aspecten van het vak wilt ervaren. Dat je eigenlijk meer kunt, dan wat nu van je verwacht wordt.

Als dit gevoel je bekend voorkomt, dan is detachering wellicht wat voor jou: een meer onafhankelijke rol, ervaringen opdoen bij verschillende organisaties en deze elders weer delen, je focussen op dat wat jou het meeste aanspreekt. Misschien vraag je je af of werken onder taakdelegatie iets voor je is, of wil je juist eens bij een verzekeraar in de keuken kijken. Zullen we dat samen ontdekken?

We gaan samen vooral een uitdagend en afwisselend traject in. Mogelijk is jouw eerste opdracht in Rotterdam, waar je werkt als verzuimspecialist. Daarna brengen opdrachten je onder meer in Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Je kunt actief zijn als Casemanager WIA, om een vervolgens uitgedaagd te worden als procesregisseur verzuim. En het kan zijn dat jij de ene keer telefonische verzuimbegeleiding biedt, om daarna vooral face-to-facecontact te hebben.

Het draait vooral om de kansen die we samen zien in een nieuwe opdracht!

Omdat zowel het start- als eindpunt dus nog niet duidelijk zijn, verwachten we van jou dat je meedenkt in onze gezamenlijke zoektocht. Waar zie jij kansen? Maar ook, hoe ga jij uit die opdracht het maximale halen? We trekken daarin samen op en hebben dus een gedeelde verantwoordelijkheid. Een mooie uitdaging, toch?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Casemanager? Of zou je juist een omgeving willen vinden waar je het vak kunt leren? Dan is het goed dat we elkaar gevonden hebben!

Lees verder
Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Rabobank, Achmea en nu Univé?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris € 3500-4500 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Register casemanager (RCCM/RCM/RCMC), CROV
 • Kennis en ervaring Minimaal 2 jaar ervaring in deze functie
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Matthew Last
Accountmanager
t
06 12 87 00 12
e
m.last@rochewood.nl