Bekijk actueel aanbod

Commercieel medewerker zakelijk verzekeren

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €2500-3600 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo

Heb jij enkele jaren ervaring als Acceptant, Schadebehandelaar of Commercieel medewerker in zakelijke verzekeringen? Ga dan aan de slag in een unieke job die een combinatie is van deze functies bij onze opdrachtgever Nacora in Rotterdam. Lees snel verder.

Jij als Commercieel medewerker zakelijk verzekeren

In deze functie ben jij samen met drie andere commerciële collega’s verantwoordelijk voor een particuliere (30%) en zakelijke (70%) portefeuille. Daarnaast beheer jij een eigen zakelijke portefeuille van zo’n 50 relaties. Dat betekent dat jij het eerste telefonische aanspreekpunt bent voor deze relaties. Wanneer jouw collega Adviseur een adviesgesprek bij de klant heeft gehad op locatie, pak jij de acties op die hieruit voortkomen. Hierbij kun je denken aan het opstellen van offertes, schakelen met verzekeraars en contact onderhouden met de klant. Ook bepaal je deadlines en bewaak je deze. Belangrijk is dat je gestructureerd werkt, waarbij je dagelijks gebruik maakt van het CRM- en assurantie-administratiepakket Scenario Assurantie (voorheen DIAS).
 
Transport vs. multibranche
Meerdere relaties komen voort uit het moederbedrijf Kuehne + Nagel, de grootste logistieke dienstverlener ter wereld. Deze relaties hadden oorspronkelijk een transportverzekering. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een multibranche portefeuille. Om je echt thuis te voelen in deze functie zal je affiniteit met de transportsector moeten hebben of willen ontwikkelen.

Verkoop, inkoop tot schadebehandeling?
Ja dat kan bij Nacora! Naast eerste telefonische aanspreekpunt voor (potentiële) relaties ben je ook veel in contact met verzekeraars als het gaat om de inkoop en maken van offertes voor de schade- en inkomensverzekeringen. Je analyseert de verzekeringsportefeuille van de relatie en spoort dekkingshiaten op. Wat de functie extra uitdagend maakt is dat je naast inkoop en commerciële taken ook ondersteuning biedt in het behandelen van schades. Mocht je geen ervaring hebben hierin dan helpt Nacora jou verder. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarbij centraal.

Ken jouw klanten!
Je functie voer je op kantoor uit. Omdat Nacora het belangrijk vindt dat jij jouw klanten kent, ga je minimaal eens per maand naar de klant toe. Ook een optie is dat je de klant ontvangt op je eigen werkplek. Indien nodig zal je de verzekeraars bezoeken om de contacten rondom de inkoop en acceptatie te bevorderen.

Nacora assurantiekantoor is een onafhankelijke internationale assurantiemakelaar. Het wereldwijde netwerk van Nacora omvat 30 landen met 40 kantoren. In Nederland bestaat het team uit 15 collega’s, waarvan 3 directe commerciële collega’s. Gezien het internationale karakter van het bedrijf is beheersing van de Engelse taal vereist, maar de voertaal is Nederlands. Het kantoor van Nacora is gevestigd in een karakteristiek havenpand aan de Maas in het hartje van de Rotterdamse Delfshaven.

Is jouw interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar de organisatie Nacora?

Lees verder
Blog: How to solliciteren #2
Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500-3600 (40 uur)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Tenminste 2 jaar ervaring in zakelijke verzekeringen
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Daphne Voets
Accountmanager
t
06 12 80 92 92
e
d.voets@rochewood.nl