Bekijk actueel aanbod

Medewerker acceptatie particulier

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2000-2250 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo, Hbo

Jij bent werkzaam (geweest) in een klantcontactomgeving zet graag een vervolgstap binnen verzekeren. Je wordt blij van telefonisch klantcontact en wilt graag waarde toevoegen in een verantwoordelijke adviesrol waar jouw klanten op kunnen bouwen.

Jij als Medewerker acceptatie particulier

Headset

Je bent verder gaan lezen, omdat je op zoek bent naar een andere baan. Of je bent je misschien aan het oriënteren op een volgende stap. Misschien vraag jij je nu af: ‘’is dit dan iets voor mij’’? Laten we daar achter komen!
 
In deze baan geef jij vervolg aan de ervaring die je al hebt, maar ga je inhoudelijk de verdieping opzoeken binnen particuliere verzekeringen. Onze opdrachtgever (een grote verzekeraar in Utrecht) heeft een afdeling waar verzekeringen worden geaccepteerd (of niet). Het is aan jou de klant (tussenpersonen) kritisch te bevragen en risico's te inventariseren!   
 
Wat ga je precies doen?
Je begeleidt en denkt mee met het intermediair bij een aanvraag voor een verzekering. Je verwerkt aanvragen en voert mutaties uit op bestaande polissen. Indien nodig royeer je bestaande verzekeringen. Je geeft productinformatie, neemt beslissingen over het al dan niet accepteren van aanvragen en adviseert over de mogelijkheden van onze opdrachtgever.  Gevraagd en ongevraagd denk jij mee over de bestaande processen en mogelijke verbeteringen. 
 
Waarom ben jij geschikt?
Je krijgt energie van het helpen van jouw klant, het intermediair. Je vindt het leuk om pittige inhoudelijke vragen te behandelen, afgewisseld met eenvoudige kwesties.  Je bent een echte aanpakker en kan snel schakelen. Je bent comfortabel aan de telefoon en een gesprekspartner die gericht is op een goede samenwerking. Je bent graag hét aanspreekpunt van de klant en ziet het krijgen van verantwoordelijkheden als een kans om te groeien.
 

Deze stap kan een eerste stap zijn in een langdurige samenwerking met Rochewood. Daarom werken we samen aan doorgroeimogelijkheden. Dit kan zijn binnen de muren waar je al werkt of bij een van onze andere opdrachtgevers. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om andere rollen en segmenten te ontdekken zoals schadebehandeling of het zakelijk vakgebied. 

Jouw werkplek
Naast een inspirerend en duurzaam kantoorpand is de opdrachtgever gericht op innovatie. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en verbetering, zowel op persoonlijk als op bedrijfsmatig gebied. Er ligt een op maat gemaakt opleidingstraject van 3 weken voor jou klaar. Één ding is zeker: je wordt goed begeleid om de beste professional te worden. Zodra je zelfstandig kunt werken is thuiswerken mogelijk!

Jouw werk is topsport, want je voert zo’n 50 telefoongesprekken per dag en elk gesprek is anders. Is dit voor jou nog niet genoeg? Dan kun je bij deze opdrachtgever een sportschool abonnement afsluiten en jezelf na werktijd nog even in het zweet werken! Jouw avond begint met een voldaan gevoel!

 

Verhalen - Adviseur 2 (blauw/grijs)

Manuela maakte begin dit jaar een mooie overstap via Rochewood. Benieuwd naar haar ervaringen in de detachering?

Lees verder
Blog: How to solliciteren #3
Lees verder
 • Salaris €2000-2250 (40 uur)
 • Opleidingen Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring in een klantcontact omgeving bij een verzekeraar en enthousiasme voor het vakgebied
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Risette Verbeek
Accountmanager
t
06 10 74 70 80
e
r.verbeek@rochewood.nl