Bekijk actueel aanbod

Relatiebeheerder particulier verzekeren

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €2200-2990(1fte)
  • 32-40
  • Mbo

Niet meer dagelijks dat blije gevoel als je naar je werk rijdt? Toe aan een volgende stap in je loopbaan en een eigen klantenbestand? Loopje daarnaast niet weg voor een (commerciële) uitdaging en spreken de mogelijkheden bij een tussenpersoon jou aan? Dan kun jij via Rochewood aan een vaste baan komen als Particulier adviseur, dit is jouw kans!

Jouw uitdagingen als Particulier adviseur

omvatten alles waar een gemiddeld huishouden qua schadeverzekeringen mee te maken heeft. Het verzekeren van de auto, inboedel, kostbaarheden en vakantie zijn zaken waarover jij adviseert. Ook met een passende uitvaart-, ongevallen-, zorg-, of overlijdensrisicoverzekering help jij je klant graag.
 
Primair ben je bezig met het verrassen van jouw klanten door proactief contact. Jóuw klanten inderdaad, want je krijgt als relatiebeheerder een eigen klantenbestand onder je hoede (ongeveer duizend klanten). Je bouwt een band met ze op en bent hun directe aanspreekpunt. Aan jou de uitdaging om behoud en, waar mogelijk, uitbreiding te realiseren door uitstekende service en nog beter advies.
 
Proactief en zorgvuldig beheer zijn dus belangrijke aandachtsgebieden. Denk daarbij ook aan het goed bijhouden van klantinformatie en klanten proactief benaderen op de momenten die tellen. Juist dan denk jij mee en toon je jouw toegevoegde waarde als verzekeringsadviseur. Daarnaast is dit natuurlijk meteen een commerciële kans!
 
Je adviseert vooral via de telefonische gesprekken die je voert met je klanten. Daarnaast behandel je inkomende e-mails. Al je contact voorzie je van goede administratieve nazorg. Denk aan gemaakte afspraken vastleggen, mutaties verwerken en offertes en brieven opmaken. Jouw zorgvuldigheid komt daarbij goed van pas!

Omdat dit een vacature is die wij vervullen via werving en selectie, kom jij als Adviseur particulieren direct in dienst bij onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel. Een (lokaal) betrokken tussenpersoon met de ambitie om volledig levenslang financieel partner te zijn van haar klanten. En daarvoor ben jij, als particulier adviseur, essentieel!
 
Als allrounder ben je werkzaam in een enthousiast, jong team van collega’s. De groep werkt in twee teams, waarbij het ene meer is gericht op het verder uitbouwen van klantrelaties en het ander vooral op relatiebeheer. Jij gaat dit tweede team versterken. Veel (telefonisch) klantcontact en een proactieve, klantgerichte benadering ligt jou dus wel.

Blog: How to solliciteren #1

Lees hier hoe je ervoor zorg dat wij niet om jouw sollicitatie heen kunnen!

Ga naar de tips
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2200-2990(1fte)
 • Vakantie 20 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Tenminste 2 jaar ervaring in particuliere schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32-40

Word je blij van het idee dat dit jouw nieuwe baan kan zijn? Laat het mij weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel én een motivatiebrief. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Daphne Voets
Accountmanager
t
06 12 80 92 92
e
d.voets@rochewood.nl