Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

  • Rijswijk
  • Verzekeringen
  • €3500-4500 (38 uur)
  • 24-38 uur

Heb jij ervaring met het behandelen van letselschadedossiers voortkomend uit verkeer? En zou je graag voor een paar maanden aan de slag willen bij de Vereende in Rijswijk? Lees dan snel verder want wellicht ben jij degene die het Letsel team gaat versterken.

Jij als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

Je gaat zo spoedig mogelijk aan de slag voor de duur van minimaal drie maanden en pakt met name middelzware letselschadedossiers op die voortkomen uit verkeer. Het grootste deel daarvan zijn Waarborgfonds letselschades. Je voert regie over de dossiers en weet wanneer je een medisch adviseur of letselschade expert dient in te schakelen. Tevens hou je alle betrokken partijen op de hoogte. Verder draai je je hand niet om voor het maken van reserveringen. Je werkt zelfstandig en streeft ernaar het dossier naar tevredenheid af te wikkelen voor alle betrokken partijen. Oog hebben voor het slachtoffer en/of de belangenbehartiger is daarbij vanzelfsprekend.

De Vereende is een specialistische verzekeraar voor bijzondere zaken. Zij hebben de kennis en kunde om verzekeringsoplossingen op maat aan te bieden. Dat maakt ze uniek. Zij gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg. De Vereende voert de werkzaamheden en het management uit voor het Waarborgfonds Motorverkeer en het NLBureau. Zij voorzien in oplossingen voor bijzondere risico’s en schades buiten de reguliere markt. Werken bij de Vereende is afwisselend en niet-alledaags. Geen enkel risico is hetzelfde waardoor schadebehandeling bijna altijd maatwerk is.

Je komt terecht in een team van 8 collega letselschadebehandelaren. Op deze afdeling worden alle letselschades opgepakt, inclusief de materiële schades. Kenmerkend voor de werkomgeving is een open, informele sfeer. Hard werken en het gezellig met elkaar hebben gaan hier goed samen. Iedereen krijgt ruimte voor zijn vakmanschap.

Is jouw interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar de organisatie De Vereende?

Lees verder
 • Contract Projectcontract
 • Salaris €3500-4500 (38 uur)
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt ervaring met het maken van schadereserveringen en de volledige behandeling van middelzware en zware personenschade dossiers
 • Beschikbaarheid 24-38 uur
solliciteren bij Rochewood

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.