Bekijk actueel aanbod

Commercieel ondersteuner verzekeren agrarisch

  • Friesland
  • Verzekeringen, Inkomen
  • €2700-3100 (1fte)
  • Minimaal 30 uur
  • Mbo, Hbo

Heb jij een directe band met de agrarische wereld en zou je leuk vinden om agrarische ondernemers te helpen bij het verzekeren van hun risico’s? Doe je dit het liefst vanuit een ondersteunende functie in de binnendienst? Word jij onderdeel van (dit) TopTeam in Friesland?

Jij als Commercieel ondersteuner verzekeren agrarisch

In deze functie ondersteun je vanuit het kantoor in Wommels 7 adviseurs die in de buitendienst werkzaam zijn en dagelijks bij de agrarische ondernemers over de vloer komen. Jij weet als geen ander wat er dagelijks op het boerenbedrijf gebeurd en kan daarom een goede inschatting maken van de mogelijke risico’s die de ondernemers lopen. Het verzekeren van deze risico’s is wat TopTeam regelt en hierin speel jij een belangrijke rol.
 
Je bent altijd op zoek naar de beste oplossingen voor de klant
Je hebt een klantgerichte instelling en gaat altijd uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Hoe kunnen we de klant het beste helpen? Dat is wat jij je iedere keer opnieuw afvraagt en waar je een oplossing voor zoekt. Met jouw oplossingsgerichte instelling blijf jij niet over problemen praten, maar ga je ze oplossen. Ze noemen jou ook wel een aanpakker!
 
Nog weinig ervaring met verzekeringen, maar wel een sterke affiniteit met de agrarische sector
Het is erg prettig wanneer je ook verstand hebt van verzekeringen, maar indien je hier nog weinig over weet, maar wel een sterke band hebt met de agrarische sector, dan moet je ook zeker solliciteren. Wat verzekeringen inhouden en hoe je hier de klanten het beste bij kunt ondersteunen gaan wij jou dan leren! Het volgen van vakopleidingen is een must, maar dit zullen wij faciliteren.  

TopTeam is een assurantiekantoor en biedt een agrarische verzekeringen voor elke agrarische ondernemer. Met 14 adviseurs in de buitendienst geven zij onafhankelijk advies aan klanten en brengen ze de risico’s onder bij een aantal agrarische verzekeraars, waaronder Achmea, Delta Lloyd (Nationale Nederlanden, Klaverblad en UW Assuradeuren. TopTeam is sterk gericht op de klant en het voldoen aan de wensen. Dit karakter zit in het bedrijf, in de medewerkers en in de mensen die hier in de toekomst nog gaan werken.
 
Jij zal een nieuwe functie gaan vervullen, namelijk die van Commercieel ondersteuner in de binnendienst. Momenteel worden veel taken opgepakt door de adviseurs, maar in de nieuwe situatie zal jij een belangrijk deel van deze taken gaan overnemen. Zo krijgen de adviseurs meer tijd om bij de klanten te zijn. Een belangrijk deel van jouw werk zal bestaan uit het verwerken van mutaties vanuit bezoekrapporten van de adviseurs of wijzigingen die de klant zelf doorgeeft. Daarnaast ondersteun je de adviseurs bij het opstellen van offertes en beheer jij dit offertetraject verder.   

TopTeam heeft verstand van verzekeren.. én van de agrarische sector.

Ontdek het zelf
Blog: How to solliciteren #2
Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2700-3100 (1fte)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen 22,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Aantoonbare affiniteit met de agrarische sector en het liefst ook de verzekeringsbranche
 • Beschikbaarheid Minimaal 30 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Bianca Deetman
Managing partner
t
06 12 87 88 18
e
b.deetman@rochewood.nl