Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

    • Nijmegen
    • Verzekeringen
    • €3500-4500 (1 fte)
    • 24-40 uur

Ben je een ervaren Letselschadebehandelaar woonachtig in de omgeving van Nijmegen en ben je in voor een opdracht gedurende de zomer? Lees dan snel verder want wellicht ben jij degene die bij deze verzekeraar de Letsel afdeling komt versterken.  

Jij als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

Je gaat vanaf juli voor de duur van minimaal drie maanden aan de slag als zogenaamde vliegende keep voor je collega’s. Je beschikt niet over een eigen bestand. Voor de zomerperiode bied jij ondersteuning op het middelzwaar en zwaar segment. Daarbij beoordeel je de verzekeringsdekking en de aansprakelijkheid. Indien nodig doe je onderzoek naar de toedracht en omvang van de schade. Alle betrokken partijen hou je op de hoogte en je hebt regelmatig contact met slachtoffers en/of belangenbehartigers, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, advocaten, werkgevers en sociale verzekeraars. Op je verslaglegging is niets aan te merken. Gedurende dit alles werk je toe naar een vlotte afwikkeling van het dossier zonder daarbij het slachtoffer uit het oog te verliezen.

Je komt terecht in een team van ongeveer 30 personen. Deze verzekeraar richt zich op schadeverzekeringen en is gesitueerd in Nijmegen.

Widget Amber

Amber heeft via Rochewood de stap van belangenbehartiging naar de verzekeraar gezet en werkt nu bij Univé. Benieuwd naar haar ervaringen?

Lees haar verhaal
  • Kennis en ervaring Je hebt ervaring met de zelfstandige behandeling van middelzware en zware letselschadedossiers
  • Beschikbaarheid 24-40 uur

Enthousiast? Een sollicitatie is de volgende stap die je kunt zetten om uiteindelijk een weloverwogen besluit te nemen. Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Deborah Olie
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
d.olie@rochewood.nl