Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar licht letsel

  • Hoogeveen
  • Verzekeringen
  • €3000-3500 (1 fte)
  • 32-40 uur
  • Mbo

Heb jij tenminste 3 jaar werkervaring in het behandelen van letsel- en materiële schadedossiers en trekt de transportsector jou aan? Dan kun jij voor minimaal een half jaar aan de slag als Letselschadebehandelaar licht letsel bij een verzekeraar in Hoogeveen. Lees snel verder!

Jij als Letselschadebehandelaar licht letsel

Als letselschadebehandelaar licht letsel behandel je zelfstandig letselschadedossiers en de daarbij horende materiële schade. Jij weet relevante dossiergegevens te verzamelen teneinde het letselschadedossier goed af te wikkelen. Je onderzoekt ingediende vorderingen en bepaalt of deze juist zijn. Verder bespreek je de onderzoeksresultaten en verschillende perspectieven met letselschaderegelaars, advocaten of andere rechtshulpverleners. Je onderhoudt ook contact en maakt afspraken met slachtoffers en/of belangenbehartigers. Indien nodig voer je overleg met een medisch adviseur. Ook werk je nauw samen met de letselschaderegelaar in middelzware en zware letselschadedossiers en overlijdenschades. Dit alles doe je binnen vastgestelde normen en regels die gangbaar zijn bij deze opdrachtgever.

Je gaat aan de slag bij een verzekeraar in Hoogeveen. Jouw job als letselschadebehandelaar licht letsel is uitdagend en veelzijdig. Er wordt een groot beroep gedaan op je inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Bij letsel spelen emoties vaak een grote rol. Van tevoren weet je niet hoe iemand gaat reageren. Begrip en respect tonen is essentieel. De manier waarop jij een schade afwikkelt, bepaalt voor een groot deel het gevoel dat een slachtoffer overhoudt aan het ongeval. Ook is het vaak bepalend voor de associatie die een slachtoffer heeft met een verzekeraar.

Widget Amber

''Ik probeer de woorden ‘schade’ en ‘dossier’ zoveel mogelijk te vermijden, omdat het voor mijn gevoel daardoor wat onpersoonlijk wordt.''

Lees haar verhaal
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het behandelen van letsel- en materiele schadedossiers
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Deborah Olie
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
d.olie@rochewood.nl