Bekijk actueel aanbod

Interim letselschadebehandelaar middelzwaar/zwaar

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • Jouw uurtarief is tussen de €60-80 ex. btw
  • 24-40 uur
  • Freelance

Als ZZP-er in de letselschadebehandeling op zoek naar een opdracht in Rotterdam? Ben je vanaf 1 juni of 1 juli tot het einde van het jaar minimaal 24 uur in de week beschikbaar voor een project waarbij je op langlopende letselschadedossiers reserves gaat reviewen? Lees snel verder.

Jouw opdracht als Interim letselschadebehandelaar middelzwaar/zwaar

Je gaat hoofdzakelijk, samen met een aantal andere collega’s, bij langlopende letselschadedossiers de gemaakt reserve reviewen. Klopt de huidige reserve nog? Moet het bedrag omhoog of juist omlaag worden bijgesteld? Dit om het (financiële) risico zo goed mogelijk in kaart te hebben richting toekomst. Ervaring is dus essentieel aangezien jij goed de risico’s moet kennen en kunnen inschatten wat er allemaal nog kan gebeuren. Los van deze werkzaamheden spring je bij waar nodig en voer je dan reguliere werkzaamheden uit.

Reguliere werkzaamheden uitvoeren betekent schade bij middelzwaar en zwaar letsel optimaal regelen. Daarbij probeer je de financiële, maatschappelijke en persoonlijke schade zoveel mogelijk te beperken. Je beoordeelt de aansprakelijkheid en bent volledig verantwoordelijk voor de bepaling van de strategie van het dossier. Verder weet je welke gegevens noodzakelijk zijn om te verzamelen en zorgt jouw ervaring ervoor dat je deze juist weet te interpreteren. Gedurende dit alles verlies jij het menselijke aspect niet uit het oog en hou je goed contact met het slachtoffer.

Je gaat namens Rochewood aan de slag bij een gerenommeerde verzekeraar in Rotterdam. Deze opdrachtgever heeft een letselschade afdeling die verdeed is in drie teams, twee kortlopende teams en een langlopend team. De kortlopende teams behandelen alle dossiers met een doorlooptijd korter dan een jaar. Op het moment dat die doorlooptijd overschreden wordt, pakt het langlopend team, waarvan jij dan deel uitmaakt, dit verder op. Dit team werkt zelfstandig en pakt dus de middelzwaar en zware letselschadedossiers op. Jij werkt aan het project en reviewt reserves samen met een aantal andere collega’s uit het langlopende team. Daarnaast pak je het reguliere werk op indien dat nodig is. Hierbij kun je denken aan letselschades die voortkomen uit verkeer of aansprakelijkheid.

Is dit een oprdacht die niet bij je past? Wij kunnen ook voor jou aan de slag voor opdrachtgevers in Utrecht, Apeldoorn, Tilburg, Assen en Soest. 

 

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers mogen samenwerken aan succesvolle interim opdrachten.

Benieuwd hoe we dat doen en wat je kunt verwachten?

Lees meer
 • Salaris Jouw uurtarief is tussen de €60-80 ex. btw
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het volledig zelfstandig behandelen van middelzware en/of zware letselschadedossiers
 • Beschikbaarheid 24-40 uur

Wij ook! Je kunt reageren met jouw cv en eventueel een motivatiebrief, maar ook met jouw eigen LinkedInprofiel (handig!). Uiterlijk binnen 5 werkdagen hoor je van ons!