Bekijk actueel aanbod

Acceptant zakelijk multibranche

  • Amsterdam en Den Haag
  • Verzekeringen
  • €3200-3700 (1 fte)
  • 32-40 uur
  • Mbo

Je als acceptant richten op brand, agrarisch, aansprakelijkheid en verkeer? Alternatieve verzekeringsoplossingen bedenken? Daarvoor ben je als Acceptant zakelijk multibranche met deze vacature aan het goede adres!

Jij als Acceptant zakelijk multibranche

Vacature Acceptant (2)

Samen met de verzekeringsadviseur van het intermediair, werk jij aan alternatieve verzekeringsoplossingen voor minder renderende polissen. Dit om de combined ratio structureel te verbeteren. Deze oplossingen bedenk je voor verschillende disciplines, namelijk brand, agrarisch, aansprakelijkheid en verkeer. Hoewel deze in pakketvorm worden aangeboden, is er ruimte voor maatwerk als dit nodig is.

Je beoordeelt en accepteert verzekeringsrisico’s en bouwt aan concurrerende offertes. Je schakelt hoofdzakelijk met het intermediair. Net als jij verzekeringsspecialisten die weten waar ze het over hebben. Hiervoor breng jij niet alleen inhoudelijke kennis, maar net zo goed het communicatieve gemak om hier goed overweg mee te gaan. Je snapt de positie van het intermediair, ook in relatie tot jouw eigen werk.

Voeg daar de uitdagingen aan toe die de detachering je biedt, zoals een meer onafhankelijke rol, ruimte om je ervaringen die je meebrengt van andere bedrijven en functies te delen en volop de inhoud in te duiken, en je hebt een leuke uitdaging voor je liggen!

Voor deze baan ga je via Rochewood aan de slag bij een verzekeraar. Initieel tot eind van het jaar met optie op verlenging.  Tot 1 juli in Amsterdam, daarna verhuis je met je collega’s naar Den Haag.

Het team waarin je werkt is op zijn zachts gezegd divers te noemen. Interne en externe krachten, generalisten en specialisten. Alles wat op zakelijk acceptatievlak valt te bedenken, dat heeft dit team in huis. Wekelijks worden er agile stand-ups georganiseerd. Men weet waar ze gezamenlijk aan werken. Het team is ongeveer 20 mannen en vrouwen groot, maar zeker nog niet uitgegroeid.

Interview: Werken in de detachering (3)

In de detachering valt er altijd veel te doen. Daar kan collega Judith over meepraten! Benieuwd naar haar ervaringen bij Achmea, Rabobank en Univé?

Lees verder
 • Diploma Mbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier, Wft Schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als zakelijk Acceptant multibranche, vooral richting het MKB en het intermediair
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Rick Riegen
Recruiter en Online marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl