Op 16 maart staat de allereerste online pubquiz van Rochewood op de planning. In deze pubquiz krijgen we vragen voorgeschoteld over allerlei thema's. Je kunt je dus niet voorbereiden en iedereen maakt kans om te winnen. De winnaar krijgt een leuke prijs en eeuwige roem (tot de volgende pubquiz natuurlijk). Extra leuk is dat je partner gewoon mee mag spelen. Meld je snel aan onderaan deze pagina en tot de pubquiz!

Dinsdagavond 16 maart
Inloggen vanaf 20:00
Starten om 20:15 
Eindigen om 21:45 
1 pauze tussendoor

  • Geen hulpmiddelen toegestaan! Het is niet de bedoeling antwoorden te Googelen of te Shazammen.
  • Het werkt het best als je twee apparaten gebruikt. Een laptop om de quiz bij te wonen en een telefoon, tablet of andere laptop om het antwoordenformulier in te vullen.
  • Als alternatief kun je ook de quiz en het formulieren verkleinen en op 1 scherm naast elkaar zetten.
  • Gebruik pen en papier om vlotte hersenspinsels op te krabbelen.
  • De pubquiz is het leukst samen met je partner!

Wij doen ook lekker mee. Benieuwd wat je zoal van ons kunt verwachten? Hier heb je een paar voorbeelden.

Jij dacht alles te weten van Harry Potter, de Marvel Cinematic Universe, The Big Bang Theory en het ideale broodje shoarma? Succes als je tegen Lysanne moet!

Weet alles van bordspelletjes, aquarellen en is ervaren in online pubquizes. Ze is ook hyperserieus in alles wat ze doet. Ook al is het een pubquiz!

Zijn er grotere fans van Ojoks (Ajax voor de leek) te vinden? Weet ook alles van slaap sinds hij er een boek voor vroeg voor z’n verjaardag. Maar hoe gaat hij om met de tijdsdruk van een quiz?

Een wandelende encyclopedie over van alles waarvan je niet wist dat het belangrijk was. We zeggen bewust ‘wandelende’, want aan hardlopen doet hij niet!

Goed met cijfers, willekeurige verbanden en bekend als de ‘man die je alles kunt vragen’. Tevens recent voor de tweede keer vader geworden. Gaat hij het de hele quiz volhouden?!

De jongste en nieuwste collega van ons team. Kennelijk ook van een hele andere generatie. Weet van alles over dingen waar wij niks van snappen. Maar wat weet hij van voor 2005?

Befaamd om zijn enorme spanningsboog. Tevens organisator van de pubquiz. Wat weet hij dat wij nog niet weten?!

Doet aan racefietsen door de duinen, maar is te eigenwijs een echte mountainbike te kopen. Nam een gokje door de nieuwste ondernemer van Rochewood te worden. Kan zomaar de quiz winnen door gewoon te gokken op het juiste antwoord.

Altijd een grote glimlach en helemaal thuis in alles Insta. Daarnaast doet ze alsof het haar niet interesseert, maar weet ze stiekem meer van voetbal dan manlief. Hoe gaat hij reageren als hij daar in de pubquiz achterkomt?!

De Nestor van Rochewood. Weet alleen niks van de oude Grieken, ondanks dat het zijn favoriete vakantiebestemming is. Wel de beste in hoofdrekenen en een echte culinaire fijnproever.

Spreekt Taiwanees en weet meer van koeien, dan koeien zelf. Schiet bij vrijwel elk spelletje wel snel in de lach. Kan ze de concentratie erbij houden?

Heeft een deeltjesversneller thuis om zijn eigen koffie te maken en is sinds kort helemaal idolaat van Star Wars. Maar hoe sterk is hij in de force als het aankomt op thee en Star Trek?