Werk heeft waarde. Voor jezelf, voor een ander en voor elkaar. In onze nieuwe videopodcast praten we met allerlei gasten, werkzaam in de wereld van schadeverzekeringen, letselschade, sociale zekerheid en hypotheken, over de waarde van hun werk en belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied.

Aflevering 08: De (on)zin van het tweede spoor

In aflevering 8 spreekt Matthew Last, Consultant bij Rochewood en gespecialiseerd in casemanagement en sociale zekerheid, met Veronique Tjong-A-Sie, Ambassadeur Werkgeluk bij Enerveer. Veronique promoot werkgeluk graag en daar waar men er voor openstaat coacht en traint ze mensen en organisaties specifiek in werkgeluk.

Spoor twee re-integratie is een traject dat ingezet wordt als het voor iemand niet mogelijk is om door (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid niet terug te keren in eigen werk of ander werk bij de eigen werkgever. In een spoor twee traject wordt iemand begeleid naar ander werk passend bij een andere werkgever. Hoe gaat de uitvoering hiervan eigenlijk in de praktijk? En, hoe kan dit in de toekomst beter? Blijft het Spoor twee traject hetzelfde in de toekomst of zal dit veranderen? Je hoort het allemaal tijdens deze Videopodcast! Kijk en luister je mee?

De podcast is ook gratis te beluisteren op Spotify
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Volg ons dan op Linkedin.
Benieuwd naar meer van Veronique? Je kunt haar volgen via LinkedIn
Benieuwd naar vacatures casemanager

Beluister op Spotify
dsc04365
Bekijk alle vacatures