Werk heeft waarde. Voor jezelf, voor een ander en voor elkaar. In onze podcast praten we met allerlei gasten, werkzaam in de wereld van schadeverzekeringen, letselschade, sociale zekerheid en hypotheken, over de waarde van hun werk en belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied.

Podcast aflevering 12 is live! Tijdens deze podcast spreekt Matthew met Rick van Buuren, directeur bij QS Gezondheidsmanagement. Veel mensen kennen Rick nog van zijn tijd bij TriageExpert, waardoor hij bekend staat als één van dé specialisten op het gebied van taakdelegatie.

Dat brengt ons meteen bij het onderwerp van deze podcast: de (on)zin van taakdelegatie. Rickt vertelt in deze podcast wat taakdelegatie precies inhoudt en wat de waardevolle aspecten ervan zijn, maar ook hoe het in de praktijk nog beter kan. 

Op wat voor manier is taakdelegatie bijvoorbeeld een antwoord op het steeds grotere tekort aan bedrijfsartsen? En hoe kijkt Rick naar de opleidingen die er momenteel zijn op het gebied van taakdelegatie? De antwoorden op deze vragen, en nog veel meer, hoor je in deze aflevering van 'De Waarde van Werk'.

De podcast is ook gratis te beluisteren op Spotify
Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Volg ons dan op Linkedin.
Benieuwd naar meer van Rick? Je kunt hem volgen via LinkedIn

videopodcast-12-onzin-van-taakdelegatie
Bekijk alle vacatures