Over jouw extraatjes

2016-golfevent1

Reiskostenregelingen
Tenzij jouw opdracht op loop- of fietsafstand van jouw woonplaats is, zal je voor jouw opdracht gaan reizen met een auto of via het openbaar vervoer. Voor allebei de varianten hebben wij een goede reiskostenregeling. Zo krijg je onbeperkte reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer) als je met jouw eigen auto reist of een NS-Businesscard als je met het ov reist.

Een derde mogelijkheid is een eigen Volkswagen lease-auto! Ideaal als je veel kilometers maakt en geregeld werkt op verschillende locaties. Een lease-auto komen wij meestal alleen overeen als je een contract voor (on)bepaalde tijd hebt.

Opleidingen
Opleidingen zijn belangrijk voor jouw ontwikkeling en daarmee ook voor ons. Daarom investeren wij in goede en passende opleidingen. Voor jouw vakbekwaamheid, wft-diploma’s en beroepkwalificaties werken wij samen met Hoffelijk Financieel, een vooruitstrevend opleider met een eigen en moderne kijk op opleiden. Daarnaast investeren wij ook in opleidingen die buiten de wft vallen. Denk aan leergangen, branche en registeropleidingen richting complexe (letsel)schade, praktijktrainingen en post-hbo opleidingen.

Pensioenregeling
Als Rochewood-professional ben je aangemeld voor de pensioenplus-regeling van StiPP. Dit betekent dat je vanaf dag één al pensioen opbouwt!

Kennissessies en evenementen
Jaarlijks geven wij onszelf de uitdaging om tenminste vier kennissessies en evenementen te organiseren. Zo hebben we al eens inspirerend spreker Jos Burgers uitgenodigd, een kennissessie gericht op complexe letselschades georganiseerd en ons vijfjarig bestaan gevierd met een familiedag in de Efteling.