Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken kun je erop vertrouwen dat onze arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Waar je allemaal op kunt rekenen?

Of je nu op projectbasis bij ons werkt, of in vaste dienst. Je krijgt sowieso elke maand van ons salaris afgestemd op het aantal uur dat je wekelijks werkt. Daarbij bouw je standaard 25 vakantiedagen op als je fulltime werkt en wordt dit naar rato aangepast als je minder uren werkt.

Vaststellen van salaris
Omdat wij voor allerlei organisaties werken hebben wij zelf geen vast salarishuis. Daarom stellen wij per vacature de salarissen van tevoren zo concreet mogelijk vast. Je kunt dus in elke vacature precies lezen wat het bijbehorende salaris of de salarisschaal is.

Een leuk extra onderdeel van ons salarispakket is het variabele salaris dat jij kunt verdienen. Elke uur dat jij werkt spaar je namelijk voor een periodieke bonus. En die geldt voor iedereen! Om de 600 uur dat jij werkt, krijg jij van ons €1000,-. Werk je fulltime? Dan kun je deze bonus drie keer in een jaar halen.

Tenzij je met de fiets kunt of lopend, zal je voor jouw opdracht gaan reizen met de auto of het openbaar vervoer. Voor allebei de varianten hebben wij een goede reiskostenregeling. Zo krijg je een onbeperkte reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer) als je met jouw eigen auto reist of een NS-Businesscard als je met het ov reist.

Een ander mogelijkheid is een eigen lease-auto, mogelijk voor zowel zakelijk als privé. Ideaal als je wekelijks veel kilometers maakt en geregeld werkt op verschillende locaties. Een lease-auto bieden wij meestal alleen als je een contract voor (on)bepaalde tijd hebt, omdat dan de meeste flexibiliteit en reisbereidheid van je wordt gevraagd.

Het kan beter uitkomen om te overnachten in de buurt van waar je werkt. Bijvoorbeeld om de reistijd flink te verkorten als deze voor jou te lang is. Het liefst bewaar je immers je energie voor andere dingen dan autorijden. In dat geval regelen we in overleg met jou een goed hotel of B&B en vergoeden we jouw ontbijt. Als het nodig is vergoeden wij daarnaast het diner tot €15,- per dag.

Als Rochewood-professional ben je aangemeld voor de pensioenplus-regeling van StiPP. Dit betekent dat je vanaf dag één al pensioen opbouwt!

Rochewood-professionals werken door het hele land bij allerlei organisaties. Om het Rochewood-gevoel te houden en te versterken, proberen wij elk kwartaal de hele club bij elkaar te brengen door het organiseren van kennissessies, uitjes en evenementen. Wat dacht je van evenementen als de Prison Escape in Breda, rondvaart door Leeuwarden, de familiedagen in het Dolfinarium en de Efteling, sprekers als Jos Burgers en Gerard Tertoolen en trainingen zoals een scrumtraining?