Insurance en banking professionals

Rochewood bemiddelt professionals in de branches insurance en banking. Daarin zijn we niet uniek. Rochewood-professionals zijn dat wel. We hebben lef en samen doen we het net even anders. We werken samen aan professionele ontwikkeling, kennen elkaar door en door, hebben plezier in ons werk en delen de drive om succesvol te zijn. Dit maakt samenwerken met Rochewood effectief, plezierig en uniek.

Iedere professional is uniek en beschikt over een eigen mix van kennis, ervaring, ambities en persoonlijke wensen. We geloven in specialisme en dat je het best kan excelleren wanneer je in je kracht wordt gezet. Dat is het uitgangspunt bij iedere match. Een Rochewood-professional insurance of banking is gericht op kwaliteit. Denk actief mee en werkt zorgvuldig. Bij opdrachtgevers tonen we lef, nemen we initiatief en zijn we betrokken bij de organisatie. Dat is waar wij plezier uithalen.

Rochewood-professionals werken door heel Nederland in uiteenlopende functies en projecten. Bij grote en kleine opdrachtgevers zoals; Rabobank, Univé en Kuiper Verzekeringen. En bij allerlei andere organisaties op het gebied van schadeverzekeringen en financiële dienstverlening.

Denk aan insurance-specialisten, zoals een Schadebehandelaar, Accountmanager of Acceptant. Banking-professionals, zoals een Financieelspecialist, Kredietanalist of Accountmanager Private Banking. Inkomen-professionals, zoals een Casemanager, Acceptant of Claimbehandelaar.