Voor onze interactieve workshop avond hebben wij onze collega Jos Blijenbergh en coach Wendy Rientjes uitgenodigd als sprekers. Wendy gaat ons meenemen in de onderwerpen werkgeluk en werkdruk. Jos gaat graag met ons aan de slag rondom het thema gespreksvaardigheden als acceptant. Ben jij er woensdag 11 oktober bij?

Meld je vóór woensdag 20 september aan of af via het formulier onderaan deze pagina!

Icoon - Bemiddeling (75px)

Hoe blijf je zacht op de relatie maar toch zakelijk als acceptant? Hoe ga je om met een pushende adviseur? Hoe krijg je het intermediair mee in jouw beslissing? Niet altijd gemakkelijk, wel te trainen!  

 

Icoon - Smiley (75px)

Hoe zorg je ervoor dat je niet bezwijkt onder (werk)druk? Hoe verlaag je gemakkelijk je stressniveau en ga je om met tegenslag? Veerkracht bepaalt hoe vatbaar je bent voor stress en voor het risico op burn-out.

Als ervaren, gedreven insurance-professional en acceptant bij Rochewood ben ik hét aanspreekpunt voor zakelijke klanten en collega's. Ik ben goed in het opbouwen van nieuwe relaties en het beheren/onderhouden van bestaande relaties. Ik ben een echte teamspeler die de zakelijke klant graag, samen met anderen, helpt bij het realiseren van zijn of haar doelstellingen. Dat is mijn passie!

josblijenbergh
wendyweb

Wendy Rientjes is als coach gespecialiseerd in het verminderen van stress op werk en meer werkplezier, zodat verzuim kan worden voorkomen. Ze gelooft dat iedereen invloed kan hebben op eigen stressfactor en beleving van positieve energiebronnen door zelfzorg, mentaal en fysiek in balans te zijn. Daarnaast deelt ze geregeld leerzame posts op Linkedin.

16:45 Ontvangst
17:00 - 17:45 Workshopronde 1
17:45 - 18:00 Pauze en wisselen workshop
18:00 - 18:45 Workshopronde 2
19:00 Dineren

Wil je overdag bij ons op kantoor werken om drukte op de weg te vermijden? Dat kan! Stuur Risette een appje of laat het weten in de opmerkingen bij het aanmeldformulier.

  • Elk jaar organiseren wij meerdere masterclasses of workshops (ook wel bekend als kennissessies) voor onze collega's, opdrachtgevers en de mensen in ons netwerk. Dit zijn thematische sessies elk met een goed overwogen onderwerp dat past bij een van onze vakgebieden. Voor elke workshop nodigen wij een host (spreker) uit die je aan het denken zet en op een leuke manier waardevolle kennis deelt. Daarnaast zijn deze avonden altijd een leuke manier om iedereen die werkt bij of met Rochewood bij elkaar te brengen. Je kunt op een laagdrempelige manier meer van je collega's leren kennen.

  • Nee, deze workshop organiseren we offline bij ons op kantoor. We vinden het leuk elkaar op deze manier te ontmoeten, daarnaast hebben we een interactief programma samengesteld. De avond is inclusief een compleet verzorgd diner. Daarnaast is het mogelijk om bij ons kantoor te werken, mocht je verkeersdrukte willen vermijden.

  • We organiseren deze workshop om bij te dragen aan kennisdeling, jouw ontwikkeling en omdat we graag collega's bij elkaar brengen. De workshop is voor jou dus kosteloos.  

  • Leuk als je erbij bent! Aanmelden is heel eenvoudig via het formulier onderaan deze pagina. Van de aanmelding krijg je zelf geen bevestigin door. Wel ontvang je voorafgaand aan de workshop een herinnering via e-mail of app met daarin instructies en informatie


Captcha image