Kampt jouw organisatie met verzuim? Dan kan het inhuren van de juiste specialist een prima overweging zijn. Het collectief Samen Zelfstandig staat garant voor kwaliteit en biedt een bundeling van expertise op het gebied van casemanagement, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid. Daarbij kun je als opdrachtgever vertrouwen op het kwaliteitskeurmerk waar Rochewood als bemiddelaar om bekend staat. Alles wat je als opdrachtgever moet weten over het collectief vind je hier.

De experts van Samen Zelfstandig zijn inzetbaar op diverse specialismen en in allerlei situaties. Het kan voorkomen dat een uitdaging in jouw organisatie niet direct aansluit bij het specialisme van de freelancer die is ingehuurd. Vanuit het collectief kan deze persoon dan een ander lid aandragen. Ook is het mogelijk meerdere experts gelijktijdig in te zetten op een opdracht. Samen bereik je immers meer dan alleen, zeker wanneer je elkaars kwaliteiten (er)kent. Het collectief geldt in deze als keurmerk voor kwaliteit, zodat je er als opdrachtgever op kunt vertrouwen dat elke opdracht in de juiste handen is.

Lid van het collectief word je niet zomaar. Alle leden hebben een gerichte opleiding gevolgd, zijn bij een register aangesloten en hebben aantoonbaar hun strepen verdiend als zelfstandig specialist. Om dat te borgen, hanteren we een strikte selectieprocedure. Daarin spelen ook onze gedeelde waarden een belangrijke rol. Dat is immers wat elk goedwerkend collectief kenmerkt. Als opdrachtgever mag je niet alleen expertise verwachten, maar ook een manier van werken waar je organisatie aantoonbaar beter van wordt.

Als opdrachtgever mag je niet alleen expertise verwachten, maar ook een manier van werken waar je organisatie aantoonbaar beter van wordt.

Rochewood heeft als bemiddelaar een faciliterende rol in het collectief. Wij brengen op deze manier nog steeds vraag en aanbod bij elkaar. In dit geval zelfstandig verzuimspecialisten met organisaties die kampen met complexe verzuimproblematiek. De rol van Rochewood omvat verder het volgende:

  • Opstellen van contracten en modelovereenkomsten goedgekeurd door de Belastingdienst
  • Uitvoeren van screeningsprocedures
  • Verzorgen van facturatie en voorfinanciering van betaling richting de leden
  • Werven en selecteren van nieuwe leden
  • Coachen en begeleiden van de leden in opdracht
  • Organiseren van kennissessies
  • Bijhouden van permanente educatie
  • Realiseren van online marketing en naamsbekendheid

Wat is een betere manier om het collectief en haar leden te leren kennen dan op een van onze kennissessies? Je bent als opdrachtgever van harte welkom! Jaarlijks organiseren we er minstens vier en brengen we specialisten (ook niet-leden) vanuit heel Nederland samen. Het resultaat? Bijzonder waardevolle interactie tussen opdrachtgevers uit verschillende branches, netwerken en leren van relevante sprekers in de markt.


Bekijk cases