Werk heeft waarde. Voor jezelf, voor een ander en voor elkaar. In onze nieuwe videopodcast praten we met allerlei gasten, werkzaam in de wereld van schadeverzekeringen, letselschade, sociale zekerheid en hypotheken, over de waarde van hun werk en belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied. Bekijk de podcast of ontdek de vacatures letselschade.

Aflevering 01 - Van letsel naar herstel

In onze allereerste aflevering bijt collega Daphne Voets samen met Lisanne Havinga van TotaalSupport, een herstelgerichte dienstverlener in letselschade, het spits af. Terwijl de werkdruk in de letselwereld blijft oplopen en dossiers een steeds langere looptijd kennen, blijven de meningen over het belang en de waarde van herstelgerichte dienstverlening verdeeld.

De een ziet de toegevoegde waarde vooral in complexere letselschadezaken, maar betwijfelt het nut voor lichter letsel. Hoe onafhankelijk is een herstelgerichte dienstverlener en hoe zit het met de medische causaliteit van hun advies? Kan het eerder betrekken van specialisten als Lisanne de werkdruk bij verzekeraars juist verlagen?

Beluister of bekijk de videopodcast en oordeel zelf.

  • De podcast is ook gratis te beluisteren op Spotify.
  • Wil je op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Volg ons dan op Linkedin.
  • Benieuwd naar meer van Lisanne? Bezoek haar website TotaalSupport.
Beluister op Spotify
Kennisbank - Videopodcast - Aflevering 1 (kleurblok met afbeelding)
Bekijk alle vacatures