Werk heeft waarde. Voor jezelf, voor een ander en voor elkaar. In onze nieuwe videopodcast praten we met allerlei gasten, werkzaam in de wereld van schadeverzekeringen, letselschade, sociale zekerheid, over de waarde van hun werk en belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied.

Aflevering 2 - De (on)zin van vitaliteit

Er wordt steeds meer veerkracht en veranderingsvermogen gevraagd van mensen. Vitaliteit krijgt steeds meer aandacht, maar wordt tegelijkertijd vaak gezien als een vaag containerbegrip. Wat betekent het en waarom is het veel meer dan even wat bewegen, gezonder eten en een beetje stressmanagement? En wat heeft de werkgever er nou eigenlijk mee te maken?

In de tweede aflevering praat collega Matthew Last met Margot van Hoijdonck. Zij is niet alleen ondernemer en eigenaar van VitaliBlij, maar ook psycholoog, blijmaker en adviseur voor werkgevers, werknemers en HR-afdelingen als het gaat over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Wat is het rendement van aandacht voor vitaliteit? Hoe voorkomt ze dat goede bedoelingen verzanden in de spreekwoordelijke 'fruitschaal op kantoor'? Wie is er verantwoordelijk: werkgever of werknemer? En hoe krijg je vitaliteit op een goede en blijvende manier in de werkcultuur verankerd?

Beluister of bekijk de videopodcast en ontdek het zelf.

  • De podcast is ook gratis te beluisteren op Spotify.
  • Wil je op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Volg ons dan op Linkedin.
  • Benieuwd naar vacatures casemanager?
Beluister op Spotify
Kennisbank - Videopodcast - Aflevering 2 (kleurblok met afbeelding)
Bekijk alle vacatures