Werk heeft waarde. Voor jezelf, voor een ander en voor elkaar. In onze nieuwe videopodcast praten we met allerlei gasten, werkzaam in de wereld van schadeverzekeringen, letselschade en sociale zekerheid, over de waarde van hun werk en belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied.

Aflevering 7: De (on)zin van de ondernemers-AOV

In aflevering 7 spreekt Dennis Mica, Managing partner bij Rochewood en als consultant betrokken bij de segmenten schade en sociale zekerheid, met Janthony Wielink. Janthony is directeur en trainer inkomensverzekeringen bij Enkwest en houd zich vooral bezig met de sociale wetgeving rondom ziekte en arbeidsongeschiktheid: waar stopt de overheid, waar gaat ‘de markt’ verder en hoe ziet dat speelveld eruit. 

Tijdens deze aflevering staat de arbeidsongeschiktheidsverzekering van de zelfstandig ondernemer centraal. Hoe is dit eigenlijk geregeld en welke ontwikkelingen gaan we zien in de nabije toekomst? Ook de rubriek 'Waardevol of Waardevol' komt weer aan bod, waarin Janthony zijn expertise en visie deelt.  Je ziet en hoort het allemaal tijdens deze Videopodcast! Kijk en luister je mee?

De podcast is ook gratis te beluisteren op Spotify
Benieuwd naar vacatures casemanager of vacatures letselschadebehandelaar

Beluister op Spotify
dsc04344
Bekijk alle vacatures