Als je de keuze maakt voor een andere werkgever, dan komen er verwachtingen om de hoek kijken. Of je het nu wil of niet. Je start niet voor niets met een andere uitdaging. De vraag is vervolgens: worden de verwachtingen waargemaakt? Remko Verwijk, letselschadespecialist bij Sincerus Letselschade, kan daar gelukkig positief op reageren: “Hetgeen waar ik naar op zoek was heb ik gevonden bij Sincerus. Mijn rol als letselschadespecialist heeft door deze stap een diepere betekenis gekregen.”

Inmiddels is Remko ruim een jaar werkzaam bij Sincerus Letselschade uit Emmen. Remko woont zelf in Rotterdam. Dat betekent dat hij soms 2,5 uur heen én terug in de auto zit: “Er wordt gelukkig geen druk opgelegd hoe vaak en wanneer ik op kantoor moet zijn. Ik werk bijna volledig thuis. Toch is het zeker de moeite waard om af en toe naar Emmen te rijden. Ik word altijd enthousiast ontvangen door mijn collega’s. Ondanks de afstand hoor je er helemaal bij. Dat is fijn om te merken.”

Tijd en ruimte voor het slachtoffer
Als belangenhartiger krijgt Remko bij Sincerus de tijd en ruimte om er echt voor het slachtoffer te zijn: “Je ziet tijdens een bezoek wat een bepaalde gebeurtenis met het slachtoffer en eventuele gezinsleden doet. Dat maakt het tastbaarder voor mij. Het geeft mijn werk een extra dimensie.” Daarnaast vind Remko het belangrijk om een essentiële schakel te zijn tussen het slachtoffer en de verzekeraar: “Door deze werkwijze is de begeleiding voor slachtoffers beter en ik kan de situatie goed schetsen richting de verzekeraar.”

Vrijheid en vertrouwen 
Remko is blij dat hij de ruimte krijgt om zijn werkweek zelf in te vullen: “Als het puntje bij het paaltje komt is vrijheid vaak een illusie. Bij Sincerus krijgt je echt vrijheid en vertrouwen. Tegelijkertijd is er ruimte voor een gezonde discussie of het maken van fouten. Dat vind ik mooi. Je kunt goed uitleggen waarom je zaken op een bepaalde manier oppakt en dan is het ook goed. En daarmee bedoel ik echt goed. Het geeft geen negatieve nasleep of drempel om de volgende keer het kantoor binnen te lopen. Dat vind ik echt positief en onderscheidend aan Sincerus.”

Op zoek naar een nieuwe collega
Door de groei van Sincerus is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega: “We zijn momenteel met 12 collega’s en we willen ons team graag versterken met een letselschaderegelaar.” Als je als Remko meer verdieping in je werk wilt, dan moet je volgens hem zeker het gesprek aangaan: 

Mogelijkheid om opleidingen te volgen
“Sincerus is met een keurmerk op zak en interessante projecten inhoudelijk een sterke organisatie. Qua persoonlijke ontwikkeling is alles ook goed geregeld. Ik heb de opleiding MZL bij Sincerus afgerond en momenteel volg ik de opleiding voor Nivre Register Expert. Onze nieuwe collega krijgt ook zeker de mogelijkheid om opleidingen te volgen.”

“Daarnaast heb ik afgelopen jaar gemerkt dat er in het team ook sprake is van een mooi menselijk aspect. Door de korte lijntjes is iedereen op en naast de werkvloer betrokken met elkaar. Dat is toch de charme van een kleine organisatie: nuchter, informeel en samen de schouders eronder zetten. Als dat goed bij je past, dan mag je mij zeker een berichtje sturen.”

Bekijk de vacatures en ontdek of dit jouw volgende stap is. 

Bekijk de vacatures