Werk heeft waarde. Voor jezelf, voor een ander en voor elkaar. In onze podcast praten we met allerlei gasten, werkzaam in de wereld van letselschade, schadeverzekeringen en sociale zekerheid, over de waarde van hun werk en belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied.

In aflevering 15 van 'De Waarde van Werk' gaat Matthew in gesprek met Debbie den Hartog. Debbie is directeur bij PoortwachterDirect en specialist op het gebied van interventies bij verzuim(preventie). 

Over interventies is altijd wel wat te doen. Want hoe zorg je nu dat je de juiste interventie inzet? Of hoe weet je dat een interventie het gewenste effect sorteert? En wat is nu eigenlijk 'een goede providerboog' precies?

Tijdens dit gesprek deelt Debbie haar visie op deze vragen en nog veel meer. Ze vertelt waarom een organisatie als PoortwachterDirect nodig is, maar geeft ook eerlijk toe dat een oorzaak-gevolgtrekking bij interventies altijd lastig blijft. Hoe dat nu precies zit? Ontdek het in deze deze aflevering van 'De Waarde van Werk'!

Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Volg ons dan op Linkedin.

De (on)zin van interventies bij verzuim(preventie)
Bekijk alle vacatures