Werk heeft waarde. Voor jezelf, voor een ander en voor elkaar. In onze podcast praten we met allerlei gasten, werkzaam in de wereld van schadeverzekeringen, letselschade en sociale zekerheid, over de waarde van hun werk en belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied.

Podcast aflevering 13 is live! Tijdens deze podcast spreekt Matthew met Geriët van de Vis, directeur bij IVA Opleidingen. Het onderwerp van deze maand is de on(zin) van arbeidsdeskundig casemanagement.

IVA Opleidingen staat bekend als één van dé opleiders voor arbeidsdeskundigen. Sinds 2018 biedt IVA ook Regie op Verzuim aan. Met een eigen twist weliswaar, want zij spreken van 'arbeidsdeskundig casemanagement'. Maar wat houdt dit precies in en waarom zou je als (aankomend) casemanager voor deze opleiding moeten kiezen? 

Geriët vertelt in deze podcast over haar visie op casemanagement en waarom een arbeidsdeskundige blik daarin meerwaarde heeft. Natuurlijk kijken we ook kritisch naar het idee: hoe voorkom je bijvoorbeeld dat je op de stoel van de arbeidsdeskundige gaat zitten? En past deze manier van werken wel in elke organisatie? Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Luister dan naar deze aflevering van 'De Waarde van Werk'.

Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Volg ons dan op Linkedin.

videopodcast-13-onzin-van-arbeidsdeskundig-casemanagement
Bekijk alle vacatures